На 14 юни около 09.45 ч. на около 2 км

...
На 14 юни около 09.45 ч. на около 2 км
Коментари Харесай

Автобус с руски деца катастрофира до Приморско

На 14 юни към 09.45 ч. на към 2 км след Приморско в посока Китен поражда пътен случай сред рейс „ Скания”, с бургаска регистрация, ръководен от 63-годишния Я.К. от Бургас (движещ се в посока Китен, пренасящ към 40 съветски деца – туристи) и лек автомобил „ Фолксваген Пасат”, с търговищка регистрация, ръководен от 28 годишния Д.Х. от Разград, движещ се в посока Приморско.
В резултат на пътния случай са нанесени обилни материални вреди, само че няма потърпевш. Децата са претрупани на различен рейс и към този момент настанени в детски лагер в Китен, оповестиха от ОД на МВР-Бургас.
По първични данни лидерът на " Фолксваген " -а е изгубил надзор над автомобила и навлязъл отчасти в лентата за насрещно придвижване, къде се блъснал в предната лява част на правомерно движещия се рейс (от конфликта са наранени предната ризница и лявата гума на автобуса).
И двамата водачи са тествани за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като резултатите им са били негативни.
До привършване на огледа на зародилия пътния случай правата сред Приморско и Китен бе затворена, като пътния трафик се осъществяваше по различно трасе през ММЦ – Приморско. Очаква се придвижването по затворения път да бъде възобновено до 12.30 ч. през днешния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР