На 14 юни американската медия NBC публикува видеоинтервю с руския

...
На 14 юни американската медия NBC публикува видеоинтервю с руския
Коментари Харесай

Владимир Путин към репортер: Това ли е американската свобода на словото?

На 14 юни американската медия NBC разгласява видеоинтервю с съветския президент Владимир Путин, което демонстрира, че когато дава отговор на въпроси, свързани с правата на индивида, Путин е бил неведнъж преустановяван от американския кореспондент.

Това предизвика Путин да попита: „ Това независимост на словото ли е? Или американска независимост на словото? “.

NBC заяви, че изявлението се е провело в Москва на 11 юни. Водещият на NBC Кийр Симънс организира извънредно изявление с съветския президент по горещи тематики като китайско-американските връзки, руско-американските връзки и правата на индивида.

Видеото демонстрира, че водещият се е намесвал доста пъти по време на изявлението и е прекъсвал Путин, когато е отговарял на въпроси, а също по този начин е споделил, че желае да зададе въпрос непосредствено, предава Радио Китай.

Водещият Симънс доста пъти прекъсваше Путин, казвайки, че съгласно него, Путин е уверен, че другите страни не би трябвало да се намесват във вътрешните работи на останалите и не би трябвало да разясняват политиката им, само че макар съветският президент продължава разяснява Съединени американски щати.

„ Не съм! Ако можете да бъдете малко толерантен, позволете ми да довърша това, което желая да кажа и ще знаете всичко. Не желаете отговорът ми да бъде чут от вашата аудитория. Това е казусът “, прибавя Путин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР