На 14 юли 2018 г. в 09:00 ч. е стартът

...
На 14 юли 2018 г. в 09:00 ч. е стартът
Коментари Харесай

ЧЕЗ Електро ще подкрепи традиционното съботно бягане на 5kmrun.bg в столичния Южен парк на 14 юли


На 14 юли 2018 година в 09:00 ч. е стартът на обичайното, 5-километрово тичане, проведено всяка събота от 5kmrun.bg в Южния парк в София. Мотото на самодейността в този ден – „ Run Green “, е обвързвано с опазването и грижата за околната среда и енергийната успеваемост – съществени цели на корпоративната обществена политика на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, оповестиха от енергийната компания.

Дружеството обезпечава всички награди и дарове, които ще получат участниците в събитието. Чрез лотария ще бъдат раздадени 10 ваучера по 100 лв. за извършване на покупки в профилиран, състезателен магазин. В томболата ще вземат участие всички, взели участие в бягането за възрастни /5 км/, а всички деца, участници в бягането на 2 км, ще получат специфичен подарък.

По време на събитието всеки ще има опция да съобщи безплатните електронни услуги, които „ ЧЕЗ Електро България “ АД предлага на своите клиенти – електронна фактура и смс-известяване и ще получи специфичен еко-подарък.

До момента клиентите на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, употребяващи по-модерния и екологичен електронен вид на фактура, дадоха своя принос вопазване на околната среда, като с избора си избавиха от изсичане над 3 550 дървета, икономисаха над 32 милиона листа хартия, или почти 273 тона хартия и 682 мегаватчаса електрическа енергия, нужна за производството им.

Броят на участниците в Run Green ще дефинира броя на дърветата, които „ ЧЕЗ Електро България “ АД ще закупи и благодарение на доброволци – чиновници на ЧЕЗ и жители, ще засади през есента на територията на паркове и обитаеми места в Западна България.

Регистрацията за присъединяване в бягането е безвъзмездна и може да се направи на уеб страницата на 5kmrun.bg - http://5kmrun.bg/reg_form.php или през специфичния фейсбук профил на самодейността RUN GREEN.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР