На 14 май, събота, между 12:00 и 18:00 часа, трофеят

...
На 14 май, събота, между 12:00 и 18:00 часа, трофеят
Коментари Харесай

Показват трофея от Шампионската лига в НДК

На 14 май, събота, сред 12:00 и 18:00 часа, трофеят ще бъде изложен пред НДК на особено планиран изложбен щанд на формалния спонсор на шампионата FedEx и УЕФА Шампионска лига.

Събитието ще бъде целодневно и отворено за необятната аудитория, като футболните последователи ще могат да видят купата онлайн, да се снимат с нея, да научат повече за спонсорството и да се потопят във вълнуващите страсти към подготовката преди финала на УЕФА Шампионска лига в Париж.

Димитър Бербатов, формален дипломат на УЕФА, ще бъде специфичен посетител на общественото събитие (от 12:00 до 15:00 часа), с цел да се снима с почитателите и купата и да раздава подписи.

" Като формален спонсор на УЕФА Шампионска лига, ние сме щастливи да бъдем домакини на емблематичния трофей на УЕФА Шампионска лига в София. Вярваме, че нашият бизнес и футболът имат доста общо, създавайки позитивни страсти и свързвайки хората. Донасяйки трофея в София за това особено събитие, се надяваме да донесем наслада на стотици българи ", сподели Мария Андрианаку, маркетинг управител за Югоизточна Европа на FedEx Express.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР