На 14-и и 28 ноември Болница ВИТА и д-р Карагьозов

...
На 14-и и 28 ноември Болница ВИТА и д-р Карагьозов
Коментари Харесай

Болница ВИТА и д-р Карагьозов събират лекари акушер-гинеколози на четвърти двудневен курс

На 14-и и 28 ноември Болница ВИТА и доктор Карагьозов ви канят на четвърти двудневен курс на тематика: " Принципи на колпоскопската диагностика и деструктивно лекуване на гениталните преканцерози при дамата "


За усъвършенстване на процеса на образование и придобиване на модерни теоретични познания, практическа подготовка и характерни умения, наличието е разграничено на две равнища:

I равнище - " Колпоскопска диагностика на доброкачествени и предракови промени на маточната шийка, влагалището и вулвата ". Еднодневен курс, предопределен за навлизащи в материята млади сътрудници и ориентиран към главните правила и правила за приложение на метода, актуалната клинична интерпретация на находките и тяхното документиране. Завършва с тест за покрито I равнище.

II равнище - " Деструктивно лекуване на доброкачествени и предракови промени на маточната шийка, влагалището и вулвата ". Еднодневен курс, предопределен за експерти с опит в колпоскопското проучване и ориентиран към главните типове, правила и правила за приложение на деструктивните лечебни техники, тяхното документиране и следлечебното следене на пациентите. Включва хирургия с полемика онлайн и практическа част на тъканен модел.

Завършва със Сертификат - II равнище.

Учебното наличие е съобразено с рекомендациите (guidelines) на БДАГ и е приспособено към актуалните условия за образование на Европейската асоциация по колпоскопия (EFC) и Международната асоциация по цервикална патология и колпоскопия(IFCPC). Представени са актуалните качествени индикатори(QIs) на самостоятелна колпоскопска процедура, даващи опция за оценка на активността и равнището на подготовка.

Болница ВИТА дава на сполучливо приключилите образованието сътрудници опция за в допълнение самостоятелно практическо образование.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР