На 14-годишна възраст Мейзи Уилямс дебютира с ролята на Аря

...
На 14-годишна възраст Мейзи Уилямс дебютира с ролята на Аря
Коментари Харесай

Мейзи Уилямс от Игра на тронове: Срамувах се от тялото си

На 14-годишна възраст Мейзи Уилямс дебютира с ролята на Аря Старк в "Игра на тронове ". Сега, когато е на 24, актрисата се връща обратно към това време от живота си и си спомня за прекосяването през пубертета на снимачната площадка и по какъв начин това е повлияло на нейното самочувствие.

В изявление за, тя споделя, че персоналното ѝ пътешестване до пълнолетието е било много друго от това на нейния воин от хитовата продукция.

Continue reading ' GQ Style cover interview here.
— British GQ (@BritishGQ)
"Мисля, че когато започнах да се трансформирам в жена, се възмущавах от Аря, тъй като не можех да изразя индивидът, в който самата аз се превръщах ", признава тя за отношението си към личното си тяло.

"Срамувах се от тялото си, тъй като то не беше в сходство с частта от мен, на която светът се възхищаваше ", добавя тя, визирайки момчешкия тип на Аря Старк.

Младата актриса показа, че по време на фотосите на един от сезоните на "Игра на тронове " тя е подала сутиен, което е било разказано като постигане на "момент на пълноправие ".

Мейзи Уилямс призна, че даже е носила каишка, с цел да "обърне " появяването на пубертета, до момента в който Аря се преструва на момче.

"И тогава се стигна до точката, в която каишката към този момент не работеше. Бях на към 15 години, когато просто желаех да имам гадже. Не желаех да нося това. Не желаех да бъда момче ".

След края на "Игра на тронове ", Уилямс въобще не губи време, с цел да промени стила си. Тя боядисва косата си в розово, за което споделя, че е както персонално, по този начин и професионално стимулирано.

"Отхвърлях доста елементи от себе си и личния си облик, с които бях толкоз известна. А по-скоро трябваше да изразя себе си ", споделя актрисата.

Тя добавя, че колкото повече си е задавала въпросите "Като нея ли съм? Или като него ", толкоз повече се е обърквала.

"А в този момент просто усещам, че върша всичко, което желая да върша. И то когато желая да го направя ".

Но, тя отбелязва, да се тревожиш какво мислят хората за теб е обикновено за младежите през днешния ден. И изключително за тези, които живеят в огромни градове като Лондон.

Според нея нашите цели и достижения се базират подсъзнателно на това по какъв начин другите хора ни виждат

"И няма значение дали постигате тези цели или не, тъй като те удовлетворяват някой различен. Никога не се чувстваш толкоз добре, колкото си го представяш ".

Що се отнася до запитванията на почитателите на "Игра на тронове " за възможен спин-оф на Аря, Уилямс опроверга тези клюки: "Трябва да е в точния миг ".

"Не споделям, че това в никакъв случай няма да се случи, само че също по този начин не желая всички да си помислят, че има проекти за това. Защото няма ", безапелационна е тя.

Това не е първият път, в който актрисата приказва за това по какъв начин стандартите за хубост въздействат на нейното самочувствие. Точно преди "Игра на тронове " да завърши през 2018 година, актрисата призна, че се тормози по какъв начин външният ѝ тип ще повлияе на кариерата ѝ.

"Едва в този момент стартирам да съзнавам кои са героите, които са подобаващи за мен поради метода, по който наподобявам ", сподели тя пред Irish Times.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР