На 14 декември 2022 г. една от най-големите европейски компании

...
На 14 декември 2022 г. една от най-големите европейски компании
Коментари Харесай

ССС отваря първия си магазин в Хасково с коледни намаления

На 14 декември 2022 година една от най-големите европейски компании в обувния бранш - CCC, открива първия си магазин в Хасково, в Ритейл Парк Хасково. Това е двайсетият магазин на CCC в България и е с комерсиална повърхност над 500 кв.м.

Новата шопинг дестинация предлага богат подбор от фешън обувки и чанти, които могат да се закупят извънредно в ССС. Портфолиото на CCC включва добре познатите марки Lasocki, Jenny Fairy, DeeZee, Sprandi и детските Nelli Blu, Sprandi Kids, Action Boy, Lasocki Kids, както и модели на емблематични спортни марки като Adidas, Reebok, Puma и Champion. CCC значи най-хубавото в стилните обувки, стилни чанти, функционални раници и изискани аксесоари. CCC работи на правилото на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на доста марки за обувки под един покрив. 



CCC в Ритейл Парк Хасково ще зарадва жителите и гостите на града с новата сбирка за зимния сезон, която предлага съвременни и комфортни обувки, боти, ботуши, маратонки, чанти и аксесоари за дамите, мъжете и децата. С откриването на магазина започват и коледните разпродажби с понижения до -50%. CCC има и създадена стратегия за лоялни клиенти – CCC Club, която планува непрекъснати промоции посредством издаване на клубни карти.

Дългогодишният опит на компанията в производството и търговията обезпечава на клиентите високо качество, рационални цени и атрактивен дизайн. За това се грижат специалистите на ССС, които деликатно сортират най-хубавите материали и построяват разнороден подбор от разнообразни модели и марки. Всяка нова сбирка включва както модерни решения, отговарящи на горещите трендове в стила, по този начин и типичен елегантни обувки за мъже и дами.



„ Българските клиенти към този момент се убедиха в качеството и разнообразието, които предлагаме. Ценовата тактика на веригата е в това да предлага първокачествен артикул на налични цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да дават отговор на най-високите упования на клиентите. Надяваме се да генерираме мощен интерес към новия ни магазин и жителите на Хасково – град с обичаи в областта на модата, да оценят новата си облага ”, разяснява Венцислав Огнянов, Генерален шеф на ССС за България и Сърбия.

За CCC :

CCC е най-голямата компания за търговия на дребно за обувки в Централна Европа и най-големият производител на обувки в Европа. Групата има над 992 магазина, в над 28 страни, почти 90 платформи за електронна търговия, както и лична фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият подбор от обувки на налични цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и децата от всички възрастови групи. CCC продава над 52 милиона чифта обувки годишно. В България групата оперира от 2015 година посредством подразделението си " CCC България " и има 20 магазина в 13 града и онлайн магазин www.ccc.eu.



CCC вкарва най-новите трендове в света на модата на полския пазар, като в това време предлага налични цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да дават отговор на най-високите упования на клиентите. Модни и налични артикули се оферират на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция, както и в Обединени Арабски Емирства, Катар, Саудитска Арабия, Бахрейн и Оман.



В магазините на ССС се оферират обувки и аксесоари, които са практични, качествени и в крайник с последните фешън трендове. Клиентите на ССС имат опция да избират от необятен набор артикули за всеки мотив – от всекидневни или спортни обувки до елегантни кожени обувки. Групата предлага артикули от лични марки, както и над 1000 лицензирани такива.

CCC работи на правилото на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на доста марки обувки „ под един покрив ”. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага произведения от естествена кожа. На българския пазар към този момент са познати и търсени Gino Rossi, Sprandi, Jenny Fairy, DeeZee, Quazi и други лични марки от портфолиото на ССС. Групата предлага и над 1000 други марки, с изключение на личните.
www: Facebook: Instagram: LinkedIn: TikTok: Twitter:
 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР