На 14 април, по молба от Израел, Съветът за сигурност

...
На 14 април, по молба от Израел, Съветът за сигурност
Коментари Харесай

Китайският представител в ООН призова към сдържаност след иранската атака срещу Израел

На 14 април, по молба от Израел, Съветът за сигурност на Организация на обединените нации организира незабавно съвещание по въпроса на военните интервенции на Иран против страната.

Заместник-представителят на Китай в Организация на обединените нации Дай Бин съобщи на срещата, че израелската въздушна офанзива от 1 април против иранското консулство в Дамаск, при която постройката бе разрушена и починаха високопоставени ирански офицери и дипломати, съставлява жестоко нарушаване на Устава на Организация на обединените нации, интернационалното право, суверенитета на Сирия и Иран. Той прикани всички страни да поддържат въздържаност и да позволяват въпроса според Устава на Организация на обединените нации и интернационалното право, заобикаляйки утежняване на обстановката.

Дай Бин посочи, че основната задача сега е да извърши Резолюция № 2728, да се приключи огъня в Ивицата Газа и се насърчи осъществяването на проекта за две страни.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед35644Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед37013Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед78856Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед34756Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед50665Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед553894Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед183442Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед126633Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед79108 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР