На 13 януари тази година Джулиан Сандс за последен път

...
На 13 януари тази година Джулиан Сандс за последен път
Коментари Харесай

Прекратиха търсенето на изчезнал актьор

На 13 януари тази година Джулиан Сандс за финален път е забелязан от околните си преди да се насочи на следващото си нанагорнище в към връх Балди в северна Калифорния. Вечерта артистът не се прибира, а последният сигнал от телефонът му е засечен два дни по-късно.
 Джулиан Сандс, планината Болди, Калифорния и продължаващото търсене на изчезналия артист
Опасната планина, в която изчезна артист

Какво се знае за Джулиан Сандс

Месеци наред търсенето му продължи, само че при започване на тази седмица шерифът на Сан Бернардино разгласи, че мащабът на търсенето му ще продължи с " понижен потенциал ". Решението е взето, откакто през миналия уикенд повече от 80 доброволци, избавителни отряди и два хеликоптера се пробват безрезултатно да локализират следи от Сандс.

Според отчета на полицията, елементи от планината остават изцяло недостъпни поради рисковите условия - стръмни скатове и над триметрови преспи сняг.
 Снимка 603570

65-годишният Джулиан Сандс е умел алпинист и катерач, по тази причина изгубването му в началото изненада доста хора. В края на януари брат му Ник Сандс съобщи пред Craven Herald, че въпреки да не е разгласен публично за умрял, " аз знам в сърцето си, че към този момент го няма ".

Сандс, известен с функциите си в " Стая с аспект ", " Да напуснеш Лас Вегас ", е непосредствен другар с Джон Малкович. Последният разяснява изгубването му през февруари пред Guardian: " Той знаеше какви са условия сега, само че това беше обичаното му занятие. Намираше успокоение в това да е в планината самичък ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР