На 13 сигнала са реагирали екипи на противопожарните звена в

...
На 13 сигнала са реагирали екипи на противопожарните звена в
Коментари Харесай

13 пожара в силистренско през почивните дни

На 13 сигнала са реагирали екипи на противопожарните звена в Силистренска област през интервала 18-21 август. В 10 от случаите са горели сухи треви, боклуци и стърнища, като вреди не са позволени. Спасени са къща и селскостопански сграда в село Смилец, царевична и слънчогледова ниви в землището на село Ножарево, където в гасенето на огъня дружно с огнеборците са взели участие и шестима горски чиновници.

Неправилно прилагане на нагревателен апарат е повода за пожар, зародил на 18 август към 18:40 часа в къща в село Искра. Изгорели 20 кв.м покрив, само че е избавена къщата след намесата на противопожарен екип на РСПБЗН-Силистра, който дружно със притежателите загасил пожара.

Електрическа скара се запалила на терасата на апартамент в кв. Деленки на 18 август. Екип на РСПБЗН-Силистра се отзовал на сигнал, получен в 22:07 часа, и потушил пожара, преди да се разрасне. Изгоряла единствено скарата.

Пожар в гора край село Кайнарджа предизвикало късо съединяване в трафопост. Произшествието е станало на 18 август към 22:20 часа. Десет декара от гората изгорели, преди огнеборци от Участъка в Кайнарджа да потушат пожара. Спасени са 50 дка широколистна гора.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР