На 13 ноември Vbox7.com изненадва феновете на най-интригуващия мистъри уеб

...
На 13 ноември Vbox7.com изненадва феновете на най-интригуващия мистъри уеб
Коментари Харесай

Древни тайни и нови измерения завладяват „Килерът“

На 13 ноември Vbox7.com изненадва почитателите на най-интригуващия мистъри уеб сериал у нас с първи епизод от втория сезон. Пред феновете се разкриват все по-древни секрети,.

В новите серии почитателите стават очевидци на невероятна смяна в последната жертва на „ Килерът “ - Зара (в ролята е актрисата и певица – Надя Петрова). Година откакто попада в плен на тайнствената стая, тя е захласната от античен тракийски дявол. Той се храни с хора, а това слага хубавицата в сериозна заплаха.
 Килерът NOVA
Загрижени за Зара, Николета (в ролята Ралица Добрева), Мартин (Антоан Петров), Калоян (Димитър Горанов-Флинг) и Деница (Никол Андонова) се пробват да ѝ оказват помощ да се освободи от демона. Неговата мощ се оказва прекомерно огромна и техните опити се трансформират в серия от спорове. Коя е главната причина за напрежението в компанията?
 Килерът NOVA-->
Мистичната обстановка на Зара притегля вниманието на брата на умрялото ѝ бивше гадже (в ролята режисьорът и артист Ники Илиев). Той има скрити планове и персонален интерес от протичащото се. Какви са те и до къде е подготвен да стигне?
 Килерът NOVA
Внезапен интерес към захласнатата от демона хубавица демонстрират и новите герои в сериала-харизматичната Ахинора Джамбова, рапарът и влогър – PickPuck (Васил Андонов) и Росица Караджова - една от най-известните глухонеми актриси в България.

Кой от персонажите слага Зара в смъртна заплаха? Какъв е ритуалът, който ще я освободи от злия дявол? Не пропускайте да разберете в премиерния епизод на „ на 13 ноември първо във Vbox7.com.

За още вести към, следете страницата на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР