На 13 и 14 август с голямо удоволствие, за първи

...
На 13 и 14 август с голямо удоволствие, за първи
Коментари Харесай

Безплатни консултации с турския онколог Проф. д-р Танер Коркмаз – Варна 13 и 14 август

На 13 и 14 август с огромно наслаждение, за първи път, посрещаме един от най-хубавите турски онколози - Проф. доктор Танер Коркмаз. Авторитетният онколог от турската болница „ Аджибадем “ ще организира БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с онкологични болести на 13 и 14 август 2021г. в морската столица Варна. Той ще гостува по покана на шефа на ЗИЦ “Медикъл Караджъ “ – Звезделина Лютфи и в границите на самодейността на здравния информативен център за даване на достъп до най-иновативните  и съвременни технологии в медицината.

Всички пациенти с онкологични болести, могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация с онколога, по отношение на опциите за лекуване на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със експерта могат да се обадят на телефон +359 878 500 920, и да си запишат час.

Безплатните съвещания с Проф. доктор Танер Коркмаз са ориентирани към:
пациенти с към този момент открити болести пациенти, нуждаещи се от второ мнение пациенти, интересуващи се от лекуване в чужбина, в частност Турция
Кой е Проф. доктор Танер Коркмаз?

Проф. доктор Танер Коркмаз е прочут медицински онколог и има повече от 17 години опит.

Завършва образованието си в Университет Мармара, Факултет по Онкология през 2011 година Получава званието „ Доцент “ през 2012 и „ Професор “- през 2018 година. Член е на няколко професионални организации като Турското общество по здравна онкология, Американското общество по клинична онкология, Европейското учебно заведение по онкология и Европейското сдружение по здравна онкология. Професионалният му опит стартира през 2004 година в Министерство на здравеопазването Диспансери „ Big Island “, минава през Военна болница „ Derince 100 Bed “, Учебна и изследователска болница „ Okmeydani “ и Учебна и изследователска болница „ Dr.Lütfi Kırdar Kartal “, а от 2014 година до през днешния ден практикува в турската болница „ Acıbadem “-Истанбул. Зад гърба си има голям брой научни изявления, свързани с диагностицирането и лекуването на разнообразни типове рак.

Основните клинични области на интерес на Проф. доктор Танер Коркмаз включват:
колоректален рак рак на гърдата рак на белия дроб рак на горната част на стомашно-чревния тракт рак на яйчниците бъбречни тумори (урологични ракови заболявания) левкемия меланом
Методи на лекуване, които Проф. доктор Танер Коркмаз употребява в своята процедура:
Химиотерапия Лъчетерапия IMRT - Модулирана с интензитет лъчева терапия Имунотерапия MRIdian Linac – Viewray - първото в света устройство за радиотерапия с интегриран Ядрено-магнитен резонанс за образно-направлявана лъчетерапия.
MRIdian е първата в света ЯМР - направлявана система за радиационна терапия, която може да обезпечава по едно и също време изображения и лекуване на пациенти с рак. Представлява апарат за радиотерапия, който интегрира линеен ускорител и ЯМР технология в стилен дизайн, дружно със програмен продукт за локализиране, таргетиране и следене на местоположението и формата на туморите по време на облъчване.

Какви са разликите сред MRIdian Linac и стандартните линейни ускорители?
Интегрираната ЯМР система разрешава дълготрайно нагледно следене в действително време Прецизно обрисуване на меките тъкани По-малко облъчване на прилежащите здрави тъкани Бързо и адаптивно обмисляне на лекуването Позволява точно облъчване с високи дози По-малко лечебни сесии Избягване на инвазивни и скъпи маркери, тъканни експандери
Какви са преимуществата на MRIdian - Viewray?
Подобрява видимостта на тумора и позиционирането на пациента, наблюдава туморите и регистрира придвижвания на туморните тъкани и органите. Осигурява адаптивно обмисляне на радиотерапията в действително време. Отчита с акуратност доставената доза радиация. Позволява дълготрайно нагледно следене на меките тъкани в действително време по време на лекуването. Позволява видео запис по време на лекуването и дава опция за следене на целия лековит развой и напредъка му.
Кои болести могат да бъдат лекувани с Viewray?

С MRIdian-Viewray може да се направи облъчване в региона на гърдата, парааортните лимфни възли, бял дроб, бъбрек, пикочен мехур, тазови лимфни възли, главата и шията, жлъчката, стомаха, маточната шийка, надбъбречната жлеза, очната ябълка, кости, далак, гинекологични местоположения, гръден панер, аортна арка, панкреас, сърце, простата, мезентерия, меки коремни тъкани, лимфни възли на врата, ректум, паротидна жлеза, таза, гръбначния дирек, хранопровода, щитовидната жлеза, дебелото черво, черния дроб, крайниците, медиастинални лимфни възли, меки тъкани на таза, мозъка, матката, хълбоците, злобен мехур, лимфни възли на езика, назофаринкса, яйчниците, ребрата, тимуса.

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с проф. доктор Танер Коркмаз на 13 и 14 август 2021г. във Варна, би трябвало да си запишат час авансово на:
телефон: 0878 500 920 да заявят, стремежи от тях час онлайн на.
На място пациентите ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.

Имайте поради, че по време на консултациите няма да бъдат осъществявани физикални прегледи. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР