На 13 декември в Пловдив се проведе редовно заседание на

...
На 13 декември в Пловдив се проведе редовно заседание на
Коментари Харесай

БФС и АФЛ обсъждат как да подпомогнат аматьорските клубове

На 13 декември в Пловдив се организира постоянно съвещание на Управителния съвет на Аматьорската футболна лига в наличието на изпълнителния шеф на Българския футболен съюз Борислав Попов, на президента на АФЛ Румян Вълков, на шефа на направление " Първенства и шампионати " към БФС Валентин Чакъров, на управител " Стратегическо ръководство " към БФС Андрей Петров, на ръководителите на Зоналните препоръки на БФС, както и на членовете на УС на Лигата.

По време на срещата бe изработен обзор на миналия полусезон в аматьорския ни футбол и бяха дискутирани разнообразни хрумвания за в допълнение подкрепяне на клубовете от Трета, Четвърта и Пета лига, както и от детско-юношеския футбол.

Одобрен бе контракт за съдействие сред БФС и АФЛ, който обгръща всички действия по администрацията и действието на шампионатите в Трета, Четвърта и Пета лига, както и по футзал, плажен футбол и девически футбол.

Коментиран бе ипрогресът в процеса по електронно картотекиране в аматьорския футбол и последващите стъпки за въвеждане на електронно състезание. Представена бе новата онлайн академия, създадена от методическия отдел на БФС, която ще даде опция на безусловно всички клубове от йерархията на българския футбол изцяло безплатно да употребяват най-хубавите образци и практики при подготовка на своите гении, както и в ръководството на подготвителния развой.

Представителите на аматьорския футбол изрекоха и специфични благодарности на управлението на БФС за решението клубовете от Трета лига още веднъж да вземат участие в разпределението на средствата по стратегия " Солидарност " на УЕФА. Така всеки тим от четирите дивизии ще получи към 3400 евро.
 Костадинов: Сами виждате напредъка, който националите записват с новия треньорски щаб
Костадинов: Сами виждате напредъка, който националите записват с новия треньорски щаб

Работи се доста професионално, разяснява той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР