На 13 декември в Пекин вицепремиерът на Китай Сун Чунлан

...
На 13 декември в Пекин вицепремиерът на Китай Сун Чунлан
Коментари Харесай

Сун Чунлан: Трябва да се оптимизират противоепидемичните мерки за гарантиране стабилен преход на превенцията на епидемията

На 13 декември в Пекин вицепремиерът на Китай Сун Чунлан посети разнообразни лечебни заведения в Пекин, срещна се с медици, работещи на фронта за битката с епидемията от COVID-19 и инспектира снабдяването с лекарства. Тя съобщи загрижеността и поздравите от генералния секретар на Централен комитет на ККП Си Дзинпин към жителите на столицата.

Сун посочи, че би трябвало да се осъществя духа на напътствията на генералния секретар Си Дзинпин за предварителна защита и надзор на епидемията, „ 10-те нови ограничения “, които слагат живота и ползите на хора като център и трансферират на фокуса от попречване и надзор към лекуване на заразяването. Целта на работата е отбрана на здравето, попречване на тежки случаи и гарантиране постоянен преход на противоепидемичните ограничения.

В момента се следи бърз растеж на новите случаи на инфектирани с COVID-19. Преобладаващото болшинство от тях са с леки признаци или асимптоматични. В момента в болничното заведение има 50 сериозно заболели пациенти, множеството от които имат хронични болести.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР