На 13 август в социалните мрежи е публикуван клип, отразяващ

...
На 13 август в социалните мрежи е публикуван клип, отразяващ
Коментари Харесай

Клип в социалните мрежи показва опасен пътен нарушител, когото полицията по-късно задържа

На 13 август в обществените мрежи е оповестен клип, отразяващ рисково изпреварване наоколо до разклона за село Враниловци. На 16 август в полицията е постъпил и формален сигнал. На контролните органи е възложен и материал от видеорегистратор.

Сектор „ Пътна полиция “ при ОДМВР Габрово предприе незабавни ограничения по определяне на лидера, направил нарушаването. В хода на инспекцията е открито, че на 13 август 38-годишен мъж от Габрово, управлявайки автомобил „ Дачия “, не е съобразил държанието си с пътен знак В-24 и пътна маркировка М2 и е подхванал маневра изпреварване на движещия се пред него товарен автомобил, навлязъл е в лентата за насрещно придвижване и е принудил движещия се отсреща лек автомобил да се отклони вдясно по посоката на придвижването си, с цел да предотврати преден конфликт.

С дейностите си 38-годишният мъж е основал непосредствена заплаха за пораждане на тежко пътнотранспортно произшествие. На лидера е формиран акт за определяне на административно нарушаване.

На 7 юли в ОДМВР Габрово е получен сигнал за рисково шофиране на различен лидер в региона на бул. “Могильов “. Към сигнала е възложен и материал от видеорегистратор.

В резултат на подхванатите ограничения е открито, че на 3 юли 2023 година 21-годишна жена, управлявайки л.а. “Фолксваген Голф “ по бул. „ Могильов “, при прекосяване от дясна пътна лента в лява пътна лента, не е пропуснала движещия се лек автомобил „ Киа “, като по този метод е принудила лидера да навлезе в лентата за насрещно придвижване и е основала действителна причина за пътнотранспортно произшествие. На 21-годишната жена е формиран акт за определяне на административно нарушаване.

От „ Пътна полиция “ молят жителите, станали очевидци на сходен вид прояви на пътя, неотложно да подадат сигнали, като тяхното подпомагане е от основна значимост за санкциониране на нарушителите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР