На 13.07.2023 г. от 18:30 ч. в парка пред читалище

...
На 13.07.2023 г. от 18:30 ч. в парка пред читалище
Коментари Харесай

Концерт с участието на Фолклорна формация „Фолк-Арт”

На 13.07.2023 година от 18:30 ч. в парка пред читалище „ Братство 1869 ”, гр. Кюстендил ще се организира концерт с присъединяване наФолклорна групировка „ Фолк-Арт ” с диригент Адела Харалампиева.

Инициативата е част от лятната културно-развлекателна стратегия „ Музикален четвъртък ”. Целта й е обогатяване на културния живот и основаване на условия за културни развлечения на жителите и гостите на гр. Кюстендил в почивните летни месеци, което ще докара до одобряването на града ни като водещ културен и туристически център в страната.

Фолклорна групировка „ Фолк-Арт ” е образувана през 1994 година и е формирана от деца и младежи на възраст от 6 до 19 година, които се изявяват и като солисти. Младите дарования имат извоювани голям брой награди и оценки от национални и интернационалните фестивали и състезания. „ Фолк-Арт ” показва разнообразието на националната ни музика от всички области на България, пречупено през погледа на едно младо и надарено потомство. Формацията се трансформира в неизменима част от културния живот на нашия град.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР