На 13.04.т.г. около 16.25 ч. в Районно управление - Средец

...
На 13.04.т.г. около 16.25 ч. в Районно управление - Средец
Коментари Харесай

Служители на конкурентни колекторски фирми се млатиха в Бургас

На 13.04.т.г. към 16.25 ч. в Районно ръководство - Средец е получено известие за сборичкване сред няколко мъже, зародило пред дом № 6 на ул. "Гоце Делчев " в Средец – на място са открити двама чиновници от софийска колекторска компания / на 31 и 56 години/, както и други чиновници от ямболска колекторска компания / на 35 и 36 години/.

Констатирано е, че екипа от софийската компания посетил адреса на 23-годишен мъж от Средец, дължащ неплатена вноска по заем в размер на 140 лева

Бой, кръв и екшън в монтанско село

Докато разговаряли с длъжника пред дома му пристигнали и чиновниците от ямболската компания, които се спречкали с сътрудниците си. Спречкването, прерастнало в сборичкване, като 31-годишния кредитосъбирач от софийската компания създал два изстрела със законно притежаван револвер в краката на чиновниците от ямболската компания, без да ги засегне.

Задържани за период от едно денонощие са двамата чиновници от софийската компания. Оръжието, с което са създадени изстрелите, както и двете гилзи, са конфискувани. Установени и разпитани са и очевидци на случая.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР