На 13.02.2018 г. в българското посолство в Претория е постъпила

...
На 13.02.2018 г. в българското посолство в Претория е постъпила
Коментари Харесай

От МВнР разпространиха официална информация за двамата убити българи в Кейптаун

На 13.02.2018 година в българското посолство в Претория е постъпила информация от неофициални източници за двама български жители, убити в дома си в Кейптаун, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Впоследствие посолството ни е получило удостоверение от полицейски източници, че на адреса, който един от сънародниците ни е показал в заявката си за паспорт, е станало двойно ликвидиране. Твърди се, че жертвите имат малолетна щерка, която не е потърпевша. В момента при нея се намира нейният брат, който също живее в Кейптаун. По случая се водят следствени дейности, като към момента няма публично мнение на локалната полиция. Аутопсиите са завършили през вчерашния ден.

Утре, 17 февруари, консулът в посолството на Република България в Претория Деница Велчева отпътува за Кейптаун, с цел да получи информация от локалните управляващи дали е осъществено закононарушение по отношение на български жители, кои са те, каква е тяхната идентичност и има ли потребност да се сложи под протекция невръстен български жител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР