На 12 юни 2023 г. в София за първи път

...
На 12 юни 2023 г. в София за първи път
Коментари Харесай

Фенове дават по 3000 лв. за супергрупа: 90 лева за правостоящи, а за малко повече на първите места

На 12 юни 2023 година в София за първи път ще забележим онлайн супергрупата Hollywood Vampires. Двигателите на звездната групировка са Johnny Depp, Alice Cooper и Joe Perry от Aerosmith които ще изпълнят едни от най-големите рок шлагери на всички времена. Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с голямо предпочитание за същински рок след 3-годишна пауза.

Билетите за концерта влизат в продажба от през днешния ден в мрежата на Eventim, а от 2 ноември бяха пуснати ВИП пакетите, които включват и среща с бандата. Т.н. meet and greet провокира огромен интерес измежду почитателите. " Приятно сме сюрпризирани от интереса към ВИП пакета, който се продава настрана от билетите и е напълно проведен от мениджмънта на групата ", споделят уредниците в България.

За Групата:

Американската супергрупа Hollywood Vampires е основана през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на звезди, основан от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who) и Micky Dolenz (The Monkees). Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с присъединяване на посетител музиканти от ранга на Paul McCartney (The Beatles), Slash (Guns N` Roses) и Brian Johnson (AC/DC).

Концертът на Hollywood Vampires ще се организира на 12 юни 2023 година в столичната зала " Арена София “ (бившата зала Армеец). Билетите са в продажба от през днешния ден, 4 ноември (петък) в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Цени на билети:

90 лв. – правостоящи

150 лв. – Front of stage

От 110 лв. до 170 лв. – седящи

Деца до 6 години влизат без билет и без право на седящо мяс
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР