На 12 юни 2023 г. (понеделник) започва приемът на документи

...
На 12 юни 2023 г. (понеделник) започва приемът на документи
Коментари Харесай

На вниманието на бъдещите студенти: Кога започва приемът на документи за Югозападния университет Неофит Рилски

На 12 юни 2023 година (понеделник) стартира приемът на документи за класиране на кандидат-студентите за образователната 2023/2024 година в Югозападния университет " Неофит Рилски “.

За да вземат участие в класирането кандидат-студентите подават следните документи: комплект документи за кандидатстване (по образец); оригинал и копие на дипломата за приключено приблизително образование; декларация, че претендентът все още не се образова по компетентност, субсидирана от държавата; декларация от лица, изгубили студентски права, кандидатстващи на общо съображение по същата компетентност, по която са се обучавали (декларациите не се попълнят от кандидатстващите единствено за платена форма на образование и завършващите приблизително обучение през 2023 г.); удостоверения и/или документи от олимпиади, национални и районни надпревари, интернационалните и републикански, образователно-научни, художественотворчески и спортни прояви, уверение за приключен първи гимназиален стадий на приблизително обучение, оповестяват от образователното заведение.

За приключилите приблизително обучение в чужбина – уверение за прието приключено приблизително обучение, издадено от МОН или от районните ръководства по обучение по местоживеене, съдържащо преизчислени по шестобалната система оценки; За специалностите " Педагогика на музикалното изкуство “ и " Изпълнителско изкуство (народни принадлежности или национално пеене) “ претендентите наложително вписват върху плик-заявлението музикалния инструмент, с който аплайват, а за компетентност " Спорт “ типа на спорта.

Документите ще се одобряват от 12 юни до 5 юли 2023 година в зала 1102 А, етаж І на Учебен корпус № 1, от 08:00 ч. до 17:00 ч. в делничните дни и от 09:00 ч. до 15:00 ч. в събота и неделя.

Онлайн приемът на документи ще се реализира в период от 12 юни до 30 юни 2023 година

Първото класиране на кандидат-студентите за образователната 2023/2024 година в Югозападния университет " Неофит Рилски “ ще бъде оповестено на 10 юли 2023 година, а второто класиране – на 17 юли.

Подробна информация за Прием 2023 е оповестена на университетския уебсайт: www.swu.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР