На 12 септември, в 21:00 ч. по БНТ 1 започва

...
На 12 септември, в 21:00 ч. по БНТ 1 започва
Коментари Харесай

БНТ представя `Събота вечер с Митко Павлов` |

На 12 септември, в 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1 стартира ново и друго шоу. То няма да бъде следващото занимателно предаване в народен ефир! Създаден в изконните обичаи на българското токшоу, форматът ще поддържа коремната ви преса във форма - посредством смях!

Екипът се е постарал да забавлява всички пред дребния екран, като демонстрира най-абсурдните и най-странните вести, посредством впечатляващи видеа и комични колажи.

Ще има и посетители, и то доста. Не очаквайте интервютата да повтарят шаблонните разговори, завършващи с въпроси по отношение на бъдещите креативен проекти. Ще видите познатите лица, само че в изцяло нова светлина. Те ще се изправят пред провокации, игри, опити и провокации - поднесени с доста комизъм и по нов, нетрадиционен метод. Ще се запознаете и с доста нови персони, чиито истории ще накарат устата ви да стои отворена най-малко 60 минути. А по-късно неизбежно ще говорите за тях с приятелите си!

Разбира се, че има и водещ. Е, той не е просто тв водещ, тъй като това е Митко Павлов, а втори като него няма!
Много музика, танци и развлечение в „ Събота вечер с Митко Павлов ” - новото, друго и съвременно предаване, което ще разбие на пух и прахуляк статуквото на познатото към този момент токшоу в българския ефир. Гледайте всяка събота, от 21:00 часа по Българска национална телевизия 1.

Повече за Митко Павлов

Да! Това е Димитър Павлов - прочут и обичан облик от телевизионния екран и родния радиоефир. Може би няма човек, който да каже неприятна дума за него. За сметка на това обаче сигурно има милиони, които да кажат какъв брой е готин. Безспорно първата асоциация, когато чуеш името на Митко Павлов, е смях. И не подобен принудително, просто тъй като би трябвало да се засмееш, ами от този, който си идва от сърце. Неговата най-разпознаваема линия е способността му да пречупва настоящите събития през призмата на хумора. Елегантно, умерено и тънко той сервира своя изострен и подигравателен коментар на публиката. Актуалност и развлечение е запазена марка в неговите излъчвания.

За да разберете, че това не са просто празни приказки, би трябвало единствено да си останете у дома на 12 септември и в 21:00 часа да си пуснете по Българска национална телевизия 1 - „ Събота вечер с Митко Павлов “. И по този начин всяка седмица.

Повече за програмната скица на Българска национална телевизия може да видите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР