На 12 септември, от 22:00ч., по телевизия Евроком, започва да

...
На 12 септември, от 22:00ч., по телевизия Евроком, започва да
Коментари Харесай

Първият български хип-хоп сериал вече е факт

На 12 септември, от 22:00ч., по телевизия Евроком, стартира да се излъчва първият български хип-хоп сериал ''Лъжливи рими''. Лентата е изпълнена с доста драма, интриги и обрати, и отразява българската реалност- корупцията по високите етажи, подправените вести, платените медии, беззаконието и неналичието на полезности.

''Лъжливи рими'' е и първият игрален сериал, който се продуцира от компании отвън София, а точно от „ Plovdiwood Ent.” и „ Devil Cinema”. Сценарият на музикалната драма е написан от Борислав Огнянов и Стелиан Димитров, и е въодушевен от действителни лица и събития. В историята се споделя за двама приятели- богато и оскъдно момче, които се борят с всички сили да станат известни, само че на цената на доста неистини и измами.

''Лъжливи рими'' дава обещание да трансформира част от актьорите си в новите хоп-хоп звезди на България, в лицето на рапърите Зипо и Слаш, танцьорката и хореограф Мимс Бонева, DJ GANX и други Стелиан Димитров, който е и режисьор на продукцията, показа, че участниците в сериала са над 200.

„ Това са нови и недоказани имена в киното и телевизионните сериали, които получиха късмет за изява. 90 % от техническият екип също е с дебют в снимането на сериали'', добави той.

„ Лъжливи рими” се състои от 12 епизода, всеки с дълготрайност от 22 минути. Ще има и тринадесетата серия, която ще е бонус и ще бъде снимана, откакто се излъчат останалите. За задачата, екипът ще провежда събитие с всички участници и почитатели на продукцията, което ще е част от последния епизод.

„ Какъв ще е финалът, зависи от зрителския интерес. Главният воин ще бъде прострелян, като в последните фрагменти ще стане ясно кой е поръчал покушението против него и дали ще оживее “, разкри режисьорът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР