На 12 октомври планетата на действието, стремежите към победа, личната

...
На 12 октомври планетата на действието, стремежите към победа, личната
Коментари Харесай

Марс в Скорпион: Агресия, бедствия, катаклизми

На 12 октомври планетата на действието, стремежите към победа, персоналната воля, смелостта, експанзията, случаите и войните Марс навлиза във водния знак Скорпион, където ще транзитира до 24 ноември. Марс ръководи знака Овен, само че е и втори шеф на Скорпион преди да бъде открит Плутон. Макар и да са прекомерно разнообразни знаците Овен и Скорпион като деяние и характер, Марс и в двата знака е доста мощен. Разликата е най-вече в метода на деяние.

Овенът е открит и пряк, до момента в който Скорпион е по-потаен, мнителен и в най-ниското си проявяване може да бъде злопаметен. Единият е огнен знак, а другият воден. Затова през посочения интервал хората като цяло ще са склонни да работят доста импулсивно под напора на страстите. Освен това през месец октомври има и две затъмнения – слънчево на 14 и лунно на 28 октомври.

Около и по време на затъмнения всичко стартира да „ ври и кипи “.

Стремежът за реализиране на задачите е извънредно мощен.

Но същинската мощ на Марс в Скорпион ще усетим след 22 октомври, когато първо Меркурий ще навлезе също в Скорпион, а на 23-ти и Слънцето ще се причисли към тях. През втората половина на октомври и през ноември това  планетарно „ трио “ ускорява още повече мощта на водата и силата на Скорпион, чийто главен планетен шеф е планетата на трансформацията и дълбоките промени Плутон. След 21.01.2024 година Плутон се настанява трайно и задълго (до 19.01.2044 г.) в урановия знак Водолей, знакът обвързван с новото, висшия разсъдък, космоса, технологиите, електричеството, революциите, неочакваните промени и така нататък Пътешествието му през Водолей ще бъде наелектризирано и доста вълнуващо – не очаквайте успокоение в международен проект от него. Най-положителното му проявяване ще бъде в областта на науката и новите технологии, стига да бъдат употребявани за положително. 

Плутон е богът на подземното царство, на началото и края, на живота и гибелта. Управлява огромните групи от хора и общности.

Под негово ръководство са всички скрити и секрети неща, огромната власт и въздействие, банковите каузи и непознатите активи, прокуратурата, полицията, престъпността, хирургията, атомната сила,

вулканологията и така нататък Марс в Скорпион ще задейства огромна част от тези тематики. Всичко скривано досега ще стартира да изплува на повърхността и дружно с Меркурий (планетата на комуникациите) ще увеличи напрежението в международен проект. След време може да установим, че всичко е било за положително, само че всеки образован човек знае, че трансформацията и измененията първоначално постоянно са мъчителни – няма промяна по елементарен метод. Трансформациите по Плутон и Скорпион са мъчителни и проявлението постоянно е посредством срещата със гибелта. Не е наложително тя да е физическа и то при всеки, само че става по сложния метод. Важно е в интервала на преноса на трите планети през Скорпион да не вземаме прибързани и прочувствени решения – всички водни знаци са доста чувствителни и прочувствени, без значение дали го демонстрират или не. Тези рекомендации важат най-вече за родените под знаците, с Асцендент и други рождени планети в Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Не предприемайте рисковани инициативи и дейности, не влизайте в разногласия и спорове с близките.

Първо добре обмислете съответната обстановка, изслушвайте хората и разчитайте на интуицията си, в случай че изпаднете в сложна обстановка. Грижете се за своето и за здравето на околните си. 

Още при активирането на напрегнатия аспект при започване на октомври сред Марс във Везни с Плутон в Козирог всички видяхме тяхното проявяване – увеличение броя на вирусните инфекции и заболелите от Ковид, мощното земетресение в Афганистан, военните удари над Израел, многочислените произшествия и естествени бедствия по света. – в Индия, Турция, Ню Йорк и други. А през втората половина на октомври и през ноември вълната на недоволството, експанзията, заболеваемостта, политическите спорове, наводненията и други естествени катаклизми ще е по-силна.

В международен проект са вероятни също произшествия с плавателни съдове, военни дейности по вода, рухване от власт на политици, убийства, стачки, митинги и всякакво неодобрение, мощни военни дейности, екологични замърсявания;

проблеми в банковия и енергийния бранш, в прокуратурата и полицията, в опазването на здравето и така нататък Препоръчително е да не се правят никакви интервенции на 14 и 28 октомври, а за целия интервал на Марс в Скорпион – планови интервенции на пикочо-половата система. Препоръчително е който има опция да застрахова движимото и недвижимото си имущество.

Избягвайте рисково шофиране, използването на алкохол и наркотични субстанции,

изключително от представителите на уязвимите знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Не бъдете прекомерно сериозни и взискателни към хората. Проявявайте повече схващане и самообладание, не отмъщавайте, не реагирайте нападателно и не приемайте нищо прекомерно персонално, в случай че желаете тези трансформационни процеси да протекат по-леко. 

Марги Паскалева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР