На 12 ноември 2021 г., след едномесечно издирване, тялото на

...
На 12 ноември 2021 г., след едномесечно издирване, тялото на
Коментари Харесай

Разбрах, че съм я убил. Съпругът на откритата в куфар Евгения направи самопризнания

На 12 ноември 2021 година, след едномесечно търсене, тялото на Eвгения беше намерено в куфар в хвостохранилище край Перник. Обвиняеми за жестокото ликвидиране са брачният партньор ѝ Орлин Владимиров.

 

Според описа му във вечерта, когато е осъществено закононарушението, блъснала Орлин по главата. След това се обърнала към кухненския плот, взела чаша, а Орлин се дръпнал, заяви NOVA.

 

„ Пуснах я, тя се обърна към масата, взе чаша. Хванах нейната дясна ръка с моята лява. С дясната ръка я хванах за врата. Загубихме равновесие, паднахме и двамата, тя се удари в ръба на шкафа и тогава осъзнах какво става. Видях, че тя е безжизнена. Имаше кръв по ръба на шкафа и разбрах, че съм я умъртвил. Започнах да си представям по какъв начин детето ще се върне от учебно заведение и ще види майка си. Започнах да шетам с един моп. Чистих и с тениската си... Не желаех синът ни да разбере за случилото се. Не знам дали съм изчистил всичко “, описа Орлин Владимиров. 

 

Той отхвърли да отговори на въпросите на съда.

 

По врем на процеса съдът одобри съдебномедицинските експертизи по делото. Орлин Владимиров е умъртвил брачната половинка си Евгения както посредством, по този начин и омотавайки главата ѝ със стреч фолио четири пъти, стана ясно от заключението на съдебномедицинската експертиза. Според специалистите душенето е траяло най-малко 5-6 минути. Заключението е, че гибелта е настъпила трудно, тъй като преди да изпадне в безсъзнание, Евгения е осъзнавала какво ѝ се случва.

 

След посочените експертизи съдът одобри, че обстоятелства удостоверяват присъединяване на втори човек, който е оказал помощ за укриването на тялото ѝ в куфар. Обвиняем за убийството е брачният партньор на Евгения, а татко му - някогашен чиновник на ДАНС, е посочен за негов помощник.

 

„ Това, от което съм възмутена от дъното на душата си е, че бащата, който е в действителност участник в самото ликвидиране, защото той е изхвърлил куфара с щерка ми в едно мочурище, е пуснат под гаранция против 5000 лева И сега се разхожда из София, из Перник, където си желае там върви ”, съобщи Капка Чорбанова,.

 

Малко преди процеса близки на жертвата се събраха на митинг.

 

„ Не е обикновено един палач да бъде пуснат на 10-ата годината. Той в този момент е на 35, на 45 в случай че излезе, може повторно да се ожени. Той е умопобъркан, потвърден от психолозите. Може да има друга жена, може и нея да убие. Наказателният кодекс в това отношение би трябвало да се промени ”, безапелационна е майката на Евгения.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР