На 12 май 2018 г. Български спортен тотализатор (БСТ) навършва

...
На 12 май 2018 г. Български спортен тотализатор (БСТ) навършва
Коментари Харесай

Спорт тото ще разиграе голямо българско хоро, което ще се извие в 10 града

На 12 май 2018 година Български състезателен тотализатор (БСТ) навършва 61 години и по този мотив 10 празнични хора ще се извият в 10 български града – София, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Велико Търново, Монтана, Плевен и Благоевград. Със сигурност това ще бъде едно от най-впечатляващите надигравания в нашата история.

Точно в 11:00 ч. на 12 май (събота) всички искащи да поиграят хоро ще имат опцията да вземат участие в слагането на този самобитен връх и по този начин да се включат в празнуването на рождения ден на родния тотализатор. Партньори на самодейността са клубовете по български национални танци „ Чанове “ в градовете София, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив. В Монтана в поддръжка на празника се причислява танцов клуб „ Ситница “, в Плевен – „ Чародейка “, във Велико Търново – „ Търновград “, а в Благоевград – „ Българска усмивка “.

„ Вече 61 години нашата идея е поддръжка за българския спорт, само че с изключение на за спорта ние радеем и за всичко българско, което въодушевява и ни кара да се усещаме горди, че сме българи. За това избрахме тази година да честваме по този метод – с хора по площадите, с цел да съберем допустимо най-вече хора и дружно да се любуваме на хубостта на националните танци. Вярваме, че българският фолклор има извънредно значение за съхранението на нашата еднаквост, “ споделят от БСТ в навечерието на 61-вия си рожден ден.

От родния тотализатор допълват, че за тези години СПОРТ ТОТО направи 94 българи милионери. Раздаде облаги за милиарди левове, а извоюваните коли са стотици. Само преди година беше извоюван вторият по величина джакпот, както и най-голямата самостоятелна облага в историята на тотото от играта „ Тото 2 - 6 от 49 “ на стойност 7 940 616.60 лв.. Тази година Български състезателен тотализатор посреща своя 61-ви рожден ден още веднъж с рекорден джакпот в играта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР