На 12 март Галин отпразнува 28-ия си рожден ден. Този

...
На 12 март Галин отпразнува 28-ия си рожден ден. Този
Коментари Харесай

Тита и Галин разбуниха духовете в шоу средите! Гаджета ли са?

На 12 март Галин отпразнува 28-ия си рожден ден. Този път скапе традицията да пътува в чужбина на този ден, а вместо това събра най-близките си другари на вманиачен ваучър в столичен клуб. Все отново бе освободил деня си от работни задължения. 

На празненството отсъстваха негови сътрудници от сектора, само че пък тийнсензацията Тита бе гвоздеят на вечерта. Същата вечер тя имаше присъединяване в клуба и това предизвикало Галин да избере тъкмо там да пирува. Оказа се, че е огромен обожател на " газелата ", а по всичко проличава, че и тя му симпатизира.

Цяла вечер Тита не спряла да поздравява сътрудника си, а най-после даже му връчила микрофона да каже няколко думи, а по-късно и да попее. Именно скандалната певица, която сега е участник в " Като две капки вода ", му поднесла вкусната торта и го предиздвикала да си намисли предпочитание, преди да духне свещичките.

Изглежда Галин се е сприятелил с сътрудниците си от поп и аренби сцената, а не с тези от фолка. За никого не е загадка, че е непосредствен и с Гери-Никол и постоянно могат да бъдат засечени в обща компания. Наскоро наш кореспондент видя Галин зад кулисите на `Капките ", където бе отишъл да поддържа Тита.

Това не значи, че няма нужното почитание от известните чалга звезди. Не инцидентно е най-исканият за дуети и в репертоара си има части с топ имената, измежду които Цветелина Янева, Джена, Десислава, Емануела, Лорена и така нататък Отскоро Галин се изявява и като продуцент. Вече показа първите си две попълнения - Десита и Лидия, които още с първите си песни дадоха сериозна поръчка за конкуренция на огромните имена сега. Дуетното му парче с Лидия " Няма да ми мине " пък бележи рекордна гледаемост единствено 24 часа след премиерата, написа Блиц.  

“Създадох “Няма да ми мине " и се накефих пъклен! Усетих я като ария, която ще обичам с цялото си сърце още от първите акомпанименти, още от първата фраза. Песента е специфична освен тъй като е моя, само че и тъй като е дебют за Лидия в Alpha Music, а и в поп-фолка като цяло! Пожелавам й триумф и давам обещание, че аз и екипът ми ще работим неуморно за него! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР