На 12 март Дивна спретна зверска катастрофа, при която пострада

...
На 12 март Дивна спретна зверска катастрофа, при която пострада
Коментари Харесай

Вижте какво направи Кристо за пострадалата манекенка Кристин

На 12 март Дивна спретна зверска злополука, при която пострада нейна другарка. По-късно стана ясно, че момичето, което певицата е возило, е бившето гадже на рапъра Кристо.

Красивата моделка и артистът имаха 3-годишна връзка, която завърши в средата на предходната година. Тъй като се взели още когато тя била ученичка и всичко сред тях изглеждало съществено, фамилиите им очаквали да стигнат до женитба. А и на Кристо му било време, защото бил с 14 години по-голям от хубавицата, която приключи междинното си обучение преди близо 2 години.

Решението за разлъка пристигнало от самата Кристин, на която й бил омръзнал непрекъснатия надзор, който рапърът й постанова. Той много  ревнувал, защото на нея и се е налагало да пътува постоянно отвън работа около стилните си задължения. Колкото повече пораствала, тя разбирала, че приятелят й се пробва да бъде могъщ над нея и да й постанова по какъв метод да живее живота си.

Говореше се, че Кристо е изпаднал в меланхолия след разлъката, защото самият той не е очаквал подобен процес на връзките им.

След злополуката с Дивна стана ясно, че единият крайник на Кристин е съществено потърпевш и ще бъде подложена на серия от интервенции. Нуждае се и от даряване на кръв.

Кристо също се пробва да оказва помощ за възобновяване на някогашната си другарка, въпреки и от разстояние – той също показа поста за дарителската акция, а няколко дни по-рано е посветил арт колаж на Кристин, който гласи: „ Storms don’t last forever. Be strong! You can do this, Christine Ilieva! ”. Недоумяваме за какво се обръща към нея на британски, откакто и двамата са от български генезис, само че въпреки всичко преводът значи, че бурите не не престават постоянно и отминават. „ Бъди мощна, ти го можеш “, продължава пожеланието си артистът.

Същевременно той демонстрира, че не е потопен изцяло в терзания за хубавицата. Покрай тях си разгласява добре обработени снимки, на които театралничи на фона на най-различни приказни гледки. Не пропуща да подсети и за идния си музикален план, който наподобява скоро ще пусне, написа хотарена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР