На 12 март 2018 год., официално стартира първата по рода

...
На 12 март 2018 год., официално стартира първата по рода
Коментари Харесай

Интернет платформа ще помага на хора с онкологични заболявания

На 12 март 2018 год., публично започва първата по рода си в Българи я, интернет платформа –. Сайтът дава на потребителите изчерпателна информация, готова от лекари, за хора с онкологични болести и техните близки. Запознава пациентите със същността на раковите болести и преглежда пътя на пациента от появяването на признаците на болестта през лекуването до живота след заболяването.

Интернет страницата съдържа изявления и видеа, свързани с психо-социалните аспекти и методите, по които може да се помогне на непосредствен човек с онкологично заболяване. Друга устременост на уеб страницата е и тематиката за предварителна защита и профилактика на раковите болести. Със средствата на онлайн каналите екипът на се стреми подкрепи развиването на електронното опазване на здравето в България и да доближат с вярна информация до пациента, като съумеят да го предпазят от невярни и подвеждащи публикации в интернет, които вредят освен на физическото, само че и на психическото му здраве.

Инициативата за основаване на интернет платформата е на фондация “Победи рака ” , нейния създател – доктор Полина Лъжанска и доктор Иглика Игнатова. Проектът е включен в класацията 30 под 30 на " Форбс България " през 2017 година

Целите на фондацията са да понижи смъртността от ракови болести в България, като промени настройките на публичното във връзка с смисъла и значимостта на профилактиката и здравословния метод на живот. Търсенето на навременна и професионална здравна помощ е главно обръщение към посетителите на уеб страницата.

От екипа на фондацията споделиха, че се надяват да обогатят здравната просвета на българина и да покажат, че постоянният профилактичен обзор е най-хубавото средство за отбягване на затруднения и задълбочаване на заболяването. Много от раковите болести, открити в ранен стадий, могат да бъдат сполучливо лекувани.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР