На 12 декември 2021 г. приключва кампанията на ЧЕЗ Електро

...
На 12 декември 2021 г. приключва кампанията на ЧЕЗ Електро
Коментари Харесай

До финала на кампанията „КОЛЕДА С Е-ФАКТУРА“ остават само няколко дни

На 12 декември 2021 година завършва акцията на ЧЕЗ Електро „ Коледа с е-фактура “. От старта й на 1 ноември досега над 6 000 клиенти на сдружението направиха своята безвъзмездна регистрация за електронна фактура и по този начин броят на клиентите на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, които към този момент оцениха удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура, доближи 476 000.

Всеки понеделник от началото на ноември ЧЕЗ Електро подаряваше на един от участниците в акцията цената на последно платената от него фактура за електрическа енергия. Петима късметлии от Видин, Перник и София към този момент получиха като премия за избора си безвъзмездна сметка за ток.

Всички битови клиенти, декларирали електронна фактура през интервала на акцията, имат късмет да завоюват огромната премия – електрическа тротинетка. Тегленето е на 13 декември 2021 година, а печелившият ще бъде разгласен в обществените мрежи, както и на формалния уебсайт www.cez.bg.

Правилата на „ Коледа с е-фактура “ са оповестени на корпоративния уебсайт cez.bg.
Електронната фактура е изцяло безвъзмездна услуга. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата cez.bg, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура подсигурява отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.

Заявете своята електронна фактура, осигурете си улеснение и сигурност! Ще спечелите Вие, ще завоюват и природата, и обществото!

За повече информация по отношение на „ Коледа с е-фактура “ и други услуги на „ ЧЕЗ Електро България “ АД – осведомителната линия на сдружението е налична на номер 0700 10 010, на имейл: [email protected], във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България, както и във фейсбук-профила @cezelectrobg.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР