На 12 декември 2021 г. приключва кампанията на ЧЕЗ Електро

...
На 12 декември 2021 г. приключва кампанията на ЧЕЗ Електро
Коментари Харесай

До 12 декември 2021 г. всеки битов клиент, който се регистрира за е-фактура, може да спечели голямата награда

На 12 декември 2021 година завършва акцията на ЧЕЗ Електро „ Коледа с е-фактура ". От старта й на 1 ноември досега над 6 000 клиенти на сдружението направиха своята безвъзмездна регистрация за електронна фактура и по този начин броят на клиентите на „ ЧЕЗ Електро България " АД, които към този момент оцениха удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура, доближи 476 000.

Всеки понеделник от началото на ноември ЧЕЗ Електро подаряваше на един от участниците в акцията цената на последно платената от него фактура за електрическа енергия. Петима късметлии от Видин, Перник и София към този момент получиха като премия за избора си безвъзмездна сметка за ток.

Всички битови клиенти, декларирали електронна фактура през интервала на акцията, имат късмет да завоюват огромната премия - електрическа тротинетка. Тегленето е на 13 декември 2021 година, а печелившият ще бъде разгласен в обществените мрежи, както и на формалния уебсайт www.cez.bg.

Правилата на „ Коледа с е-фактура " са оповестени на корпоративния.

Електронната фактура е изцяло безвъзмездна услуга. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата cez.bg, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура подсигурява отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.

Заявете своята електронна фактура, осигурете си улеснение и сигурност! Ще спечелите Вие, ще завоюват и природата, и обществото!

За повече информация по отношение на „ Коледа с е-фактура " и други услуги на „ ЧЕЗ Електро България " АД - осведомителната линия на сдружението е налична на номер 0700 10 010, на имейл:, във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България, както и във фейсбук-профила.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР