На 12 август Луната отново е в знака Водолей, като

...
На 12 август Луната отново е в знака Водолей, като
Коментари Харесай

Пълнолуние във Водолей

На 12 август Луната още веднъж е в знака Водолей, като в 04:36 часа българско време е Пълнолуние във Водолей на 19 – 20 градуса. Както загатнах и във вчерашния хороскоп това Пълнолуние има голям заряд и през идващите дни до Новолунието на 27 август ще бъдем очевидци на много стресови обстановки и непредвидени събития в международен проект.

Луната е в съвпад със Сатурн, планетата на отговорността, кармата, тестванията и рестриктивните мерки. В мунданната астрология се свързва с стопанската система, държавната власт, политиците, (президенти, министър председатели и др.), контролът, строителството и недвижимите парцели. В същото време това Пълнолуние, ръководено от Уран, образува таоквадратура (двоен квадрат) със Слънцето в Лъв и със съответствува Марс / Уран в Телец.

Това е едно от най-тежките Пълнолуния за годината, като изключим затъмненията, които са с най-голяма мощ на въздействие по принцип.

Емоциите и силата са в своя най-много, а това води до неочаквани и непредвидени дейности, които при всички случаи ще са стресови поради тази настройка. Както написах и през вчерашния ден, заплахите не са по никакъв начин малко – естествени бедствия, повреди, политически кавги, рухване на държавни управления или на политици от власт, банкрути на компании, стопански и други ограничавания, рецесия в енергетиката и доставките на газ, произшествия от всевъзможен жанр, атентати, митинги, стачки, проблеми с полетите и така нататък

Сериозна е заплахата за кончина на политическа фигура (президент, министър председател, кралица, крал, висша фигура на църквата и т.н), убийството на известна персона в ръководството или водач на формация.

Сериозно подчертани от това Пълнолуние са хороскопите на кралица Елизабет, Джо Байдън, Кирил Петков. При всеки човек проявлението е друго и ние можем да допускаме нещо, само че въпреки всичко Бог разполага.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада.

Като през днешния ден, по този начин и в дните до Новолунието на 27-ми най-уязвими са родените със Слънце (между 10 и 15 число на месеците февруари, май, август и ноември), Асцендент или друга рождена планета към 18 – 23 градуса на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Бъдете доста рационални, внимателни и гъвкави в другите обстановки.

Водолей и Уран основават заплаха от шокови положения, токови удари, удари от гръмотевица, непредвидени събития и обрати. Сатурн, който също е във Водолей изисква нерешителност за имиджа и усърдност в работата. Може някои хора да изгубят работата си (съкращения или дисциплинарни уволнения), а други да имат съществени компликации в бизнеса и да стигнат даже до банкрут. Грижете се добре както за себе си и фамилията, по този начин и за възрастните си родители / баби, дядовци – Сатурн се свързва и с възрастните хора в фамилията.

Най-неблагоприятни са дните 12, 18, 19 до обяд, 25 и 26. Тъй като 12-ти е петък, по пътищата съществува сериозна заплаха за тежки произшествия и тапи, забавяния по границите. Препоръчително е управляващите да бъдат изключително бдителни по границите ни за трафик на незаконни артикули и мигранти, да бъде засилен контролът по пътищата, както и за вероятни рискове от атентати – Сатурн има връзка с църквите / манастирите и защото е във Водолей – аерогарите. Този ден е по-благоприятен за родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Това важи и за интервала до Новолунието на 27-ми – забавни и ползотворни другарства, придобивки, триумф в кариерата и приятни прекарвания.

Днес Венера, дребната благодетелка, минава от Рак в Лъв и до 5 септември ще има доста позитивно въздействие в любовта, партньорските връзки и финансовите каузи при вас, изключително и в случай че рождената ви Венера е в тези знаци. От 14:07 до 21:44 часа Луната е „ без курс “ и се приготвя за промяна на знака. В този период от време вършете единствено рутинни действия и довършвайте стартирани задания.

Неблагоприятно време за взимане на решения за бъдещето, за нови инициативи и връзки, сключване на контракти, регистрации, рисковани дейности и други значими каузи. В здравословен проект са уязвими нервната система и кръвообращението. В 21:45 часа Луната навлиза във водния сензитивен и прочувствен знак Риби. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР