На 12. 07. 2023 г. е образувано досъдебно производство за

...
На 12. 07. 2023 г. е образувано досъдебно производство за
Коментари Харесай

Полицията официално за скандала с кучетата в Благоевград: 5-има задържани за разпити, образувано е дознание за проявена жестокост

На 12. 07. 2023 година е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 325Б, алинея 2 т. 1 от Наказателен кодекс по отношение на постъпил в ОДМВР-Благоевград сигнал, че от неустановена дата до 12. 07. 2023 година в гр. Благоевград е проявена свирепост към гръбначно животно - куче, като действието е осъществено от лице, което реализира активност или специалност, обвързвана с развъждане на животни или поставя грижи за тях.

Със заповед за задържане до 24 часа, от органите на реда са арестувани: трима мъже от гр. Благоевград, един мъж от гр. Кочериново и жена от гр. Благоевград. Припомняме, че абсурдът гръмна през вчерашния ден,след като стана ясно, че чиновници на общински инспекторат транспортират с автомобил упоени кучета. Според сигнала до полицията, с цел да бъдат изхвърлени някъде по трасето Дупница- Кюстендил. Цял ден през вчерашния ден полицията събира доказателства за осъществено закононарушение, беше докладвано на прокуратурата и формирано разследване. Задържаните са общински чиновници и работещи в приюта за кучета.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР