На 12.04 ще се появи поредната коалиция сътворена от Иван

...
На 12.04 ще се появи поредната коалиция сътворена от Иван
Коментари Харесай

Христо Иванов-Бойкикев и генерал Атанасов се събраха


На 12.04 ще се появи следващата коалиция сътворена от Иван Костов и Иво Прокопиев, само че този път с присъединяване на газовия олигарх Сашо Дончев, който поддържа зелените. Коалицията приема буквите на "Дa, България " /ДБ/ и ще се споделя "Демократична България ". Засега отпадат джендърите и транссексуалните от ДЕОС и БЗНС-то на рекордьора по обвинявания Николай Ненчев.
Този политически сбироток сред леви с болшевишки уклон, сякаш мрачно сини останки от Съюз на демократичните сили и зелено-червените "еколози ", ще трансформира системата и ще се бори с ГЕРБ за "дясното " и за партньорство с ЕНП. Заявките, които дават са за опозиция против Бойко Борисов и свалянето му от власт. Методите, които ще употребяват са познати. Улични митинги, затваряне на кръстовища, боядисване на монументи и хейтене под изявления в Дневник, Медиапул и Сега. Трите медии, дружно с БТВ и фейсбук, се чака да са главните канали за агитация. Остава загадка и към момента няма отговор на въпроса с кого ще се коалират в бъдеще, откакто ГЕРБ са им зложелател номер 1. Може би по линия на "Да, България " с Българска социалистическа партия, Воля на Марешки или пък Патриотите и Движение за права и свободи. Може пък в проектите им да влиза и партьорство с бъдещата партия на Слави Трифонов.
Същата настройка на последните избори преди година взе 2.96 % и то след масирана и доста скъпа предизборна акция, подкрепена посредством медиите финансирани от "Америка за България ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР