На 11 юни НЧ Развитие - 1931“, с . Рибарица

...
На 11 юни НЧ Развитие - 1931“, с . Рибарица
Коментари Харесай

Читалище „Развитие - 1931“ в с. Рибарица отпразнува 90 годишен юбилей

На 11 юни НЧ „ Развитие - 1931 “, с. Рибарица отпразнува своята 90-годишнина с юбилеен концерт. Той се организира в салона на читалището, а в него взеха присъединяване самодейните сформира ФТФ „ Сборенка “, ДФФ „ Сборенчета “, ЖПГ „ Планински звуци “ и ТС „ Рибарски бисери “.

Искам най-сърдечно да Ви поздравя във връзка 90-годишния празник на Вашето читалище. Една годишнина, която ясно приказва за добит опит и благосъстояние на духа, които ни демонстрират, че тук е осъзната нуждата от всички действия, които укрепват ствола на читалищната активност, сподели кметът на Община Тетевен – доктор Мадлена Бояджиева в своето послание към управлението и читалищните дейци. Тя пожела на всички здраве, непримиримост и блян към извисяване, тъй като това е належащо, с цел да пристигна и удовлетворението от постигнатото.
 В Рибарица се състояха жива картина и възпоменателен протест по случай гибелта на войводата Георги Бенковски В Рибарица се състояха жива картина и възпоменателен протест по случай гибелта на войводата Георги Бенковски
На 25 май в с. Рибарица, местността „ Костина “, обичайно се организира възпоменателен протест, отдаден на 145-та годишнина о...

Д-р Бояджиева връчи грамота и плакет „ За повсеместен принос в развиването на духовния и културен живот в община Тетевен “ на секретаря на читалището - Калина Георгиева. Грамота и плакет „ За повсеместен принос в развиването на фолклора и танцовото изкуство в община Тетевен “ получи дългогодишният секретар и притежател на голям брой оценки – Павел Кръстев.

Юбилеят бе почетен също от Борис Врабевски – зам. кмет на Община Тетевен и Мария Стойчева – ръководител на ОбС- Тетевен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР