На 11-ти март 2018г., от 18:30 часа на сцена Филиал"

...
На 11-ти март 2018г., от 18:30 часа на сцена Филиал"
Коментари Харесай

Алгоритъм реди сцените в театрален спектакъл - HYSTER за първи път във Варна

На 11-ти март 2018г., от 18:30 часа на сцена " Филиал " ще се организира първото показване на новаторския театър HYSTER в град Варна. 
Творбата на режисьора Младен Алексиев впечатлява със своите храброст и необикновена конструктция, основана на познати за публиката детайли, съобразени с новата действителност и трендове. 
HYSTER e театрално зрелище, учредено на връзката сред цифровото и театралното. Неговото заглавие и поредност на сцените при всяко негово изиграване биват решени от особено основан логаритъм въз основата на 40 основни думи в Гугъл и изрази и техния рейтинг в новинарския поток в деня на изиграването. 
Епизодите следват всякога друга логичност съгласно думата, която е подадена при започване на спектакъла. Поради това е малко евентуално структурата на едно зрелище изцяло да повтори тази на предходното. Опитът за основаване на баланс в хаоса, непрекъснатото доизграждане и необикновеното придвижване на действието вършат осъществяването повече от неповторимо за фена.
Младен Алексиев приключва театрална постановка в НАТФИЗ - София през 2006 година. Съосновател е на първата в страната Асоциация за свободен спектакъл и на първия Фестивал за свободен спектакъл. Режисира редица спектакли в София и страната, измежду които " Нищо по-хубаво " от Оливер Буковски (Младежки театър), " Радост за моето сърце " от Керил Чърчил (ДТ Ловеч), " Отвличане " - по писмено изявление на Кристиан Брюзер (Червената къща), " Машината на Тюринг ", " Под надзор " от Фредерик Зонтаг. 
Спектакълът HYSTER е копродукция на Тихо пространство, Фондация СИДЕЯ и ДНК - пространство за актуален танц и пърформанс, с финансовата поддръжка на Министерство на културата и Столична стратегия " Култура " на Столична община.
Това е единствената за в този момент оповестена дата, а билети може да закупите на касите на ТМПЦ-Варна с постоянна цена от 12лв. и особено понижение от 10лв. за учащи, студенти и хора в неравностойно състояние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР