На 11 октомври тази година студентката и професионална спортистка Лидия

...
На 11 октомври тази година студентката и професионална спортистка Лидия
Коментари Харесай

Нови подробности за смъртоносната трагедия: Какво накара успешна фигуристка и студентка да се хвърли от катедралата Свети Павел

На 11 октомври тази година студентката и професионална спортистка Лидия Драгеску се самоуби като скочи от катедралата „ Свети Павел “ в Лондон. Тогава, към момента не се съобщаваха никакви детайлности за личността на умрялата.

Както стана известно, 23-годишната Лидия е родена в Румъния, само че учела в влиятелен университет в Англия, оповестява " Дейли Мейл ", представен от Блиц. Нейните родственици и до момента са в потрес от станалото и не могат да си обяснят какво е предиздвикало младата жена да се реши да завърши със земния си път.

Изабела Драгеску, безутешната майка на момичето споделя, че нищо не е предвещавало бедата и отбелязва триумфите на щерка си във фигурното пързаляне и образованието. Лидия растяла в огромно семейство дружно с братята си Габриел и Влад.

" Нашата щерка бе с чисто сърце и добра, а душата й като че ли бе от различен свят ", споделя Изабела.

Близките си спомнят, че Лидия си мечтаела да стане хирург и стремглаво преследвала своята цел. Тя обичала класическата музика, била изобретателна и посвещавала огромна част от времето си да чете.

Приятелите й споделят, че катедралата е било едно от обичаните й места, които тя постоянно посещавала. Те споделят също по този начин, че тя пишела прелестна лирика.

В профила си във Facebook умрялата госпожица е написала: " Знанието е наше обвързване ". Приятелите й и околните й удостоверяват, че младата жена била доста взискателна към себе си в следването си в университета. Тя дори основала собствен личен уебсайт.

Впрочем, графичното оформление на уеб страницата обръща внимание на скептицизма на Лидия. Картинки с обичаната й аниме съдържат изображения на кръв и има най-вече студени тъмни оттенъци.  Полицията продължава да разпитва всички, които са видели Лидия преди нейната гибел. Девойката е заровена в родината си Румъния.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР