На 11 ноември “София Хотел Балкан ще събере на едно

...
На 11 ноември “София Хотел Балкан ще събере на едно
Коментари Харесай

Ивет Лалова и Кубрат Пулев подкрепят каузата на фондация Сийдър

На 11 ноември “София Хотел Балкан ” ще събере на едно място добродеятели от разнообразни сфери на активност във връзка годишния благотворителен бал на фондация „ Сийдър “ . За 12-та поредна година представители на бизнеса, дипломати, обществени персони, както и най-верните и дългогодишни поддръжници на фондацията ще дадат своя принос за развиването на активността ѝ.

Гостите на бала ще се насладят на забавна стратегия, благотворителен търг с предмети с висока колекционерска стойност и лотария с доста награди. Боксови ръкавици на Кубрат Пулев и екип на Ивет Лалова , подписани от именитите спортисти, са единствено част от предметите на търга.
 Сийдър
Ангажираните към идеята персони ще могат да наддават за доста прекарвания и предмети, които ще провокират интереса както на феновете на спорта, по този начин и на ценителите на изкуството или на последователите на рисковите преживявания и адреналина. Водеща на търга ще бъде Преслава Фентъм-Флетчър , сертифицирана от Аукционна къща „ Кристис “ и шеф на организацията (ARC).

Актрисата Яна Титова ще бъде водеща на бала за втора поредна година, като този път ще й партнира артистът Александър Алексиев. За положителното въодушевление по време на вечерта ще се грижат музикантите Пейо Филипов и „ Камино бенд “, а специфичен посетител ще е виртуозният цигулар Хари Ешкенази.

Средствата, набрани от кувертите, търга и томболата, ще бъдат вложени непосредствено в грижата за децата и младежите в центровете на „ Сийдър “ .

е неправителствена организация, деен участник във формулирането, осъществяването и оценката на политиките в региона на деинституционализацията. Вече 12 години тя работи за закриването на държавните домове за деца, извеждането на децата оттова и настаняването им в фамилии или в модерни центрове от фамилен вид, където те да получат качествена грижа. Към момента „ Сийдър ” ръководи 9 обществени услуги в градовете Кюстендил и Казанлък, където дава 24-часова самостоятелна грижа и профилирана поддръжка на над 100 деца и младежи в неравностойно състояние.

Всеки, който желае да участва на благотворителния бал може да резервира куверт или маса на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР