На 11 ноември лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов

...
На 11 ноември лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов
Коментари Харесай

Ето кога Борисов решава дали вади ГЕРБ от сглобката с Кирил Петков и ПП-ДБ

На 11 ноември водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще вземе окончателното си решение дали да извади партията си от сглобката с " Продължаваме промяната- ", с която дружно поддържат държавното управление на.

Преди това ръководителят на ще организира национално заседание на партията си, което да разиска присъединяване във властта и резултатите от локалните избори. То обаче няма да се състои в един ден, а ще продължи до края на тази седмица.

След което Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще разгласи дали изобщо ще беседва с и ПП-ДБ по какъв начин продължава взаимната работа, или напряко ще извади от така наречен сглобка.

Днес Борисов разисква с депутатите от парламентарната група на ГЕРБ- дали са удовлетворени от взаимоотношенията си с тези от ПП-ДБ и какви са претенциите им към работата на държавното управление, написа 24 часа.

По време на предизборната акция персонално водачът на, само че и депутати от партията му неколкократно показаха неодобрение от взаимното ръководство, в което партията на Борисов има единствено вицепремиерката Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. Темите, които разбудиха най-вече кавги и офанзиви от страна на към техните сътрудници бяха желанието на ПП-ДБ да резервира дерогацията на " Лукойл-Нефтохим " да работи с съветски нефт макар европейските наказания, настояването на премиера да бъде отхвърлен шефът на ДАНС Пламен Тончев и свиканото от министъра на финансите съвещание на държавното управление в отсъствието на премиера и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова, с цел да бъдат признати измененията в данъчните закони.

" В момента сглобката даже не съществува ", заяви Борисов при обиколките си в страната сред двата тура на изборите и  заплаши Народното събрание да не може да проработи след вота.

Водачите на и ПП-ДБ да седнат на лидерска среща, настоя от своя страна министър председателят. " Трябва да се продължи нататък. Изборите завършиха. Предизборните рецензии, закани и мнения би трябвало да приключат и да продължим да работим нататък ", сподели той във вторник, 7 ноември.

Преди да седне на масата за договаряния с и останалите от ПП-ДБ Борисов обаче е решил да пита партията си дали изобщо да го направи. Затова след съвещанието с парламентарната група през днешния ден, в четвъртък водачът на ще организира среща и с Изпълнителната комисия на партията и регионалните координатори в страната.

За събота, 11 ноември, Борисов пък е свикал национална среща с новоизбраните кметове от, регионалните и общинските координатори и депутатите от партията. На нея той ще показа събраните данни и ще направи разбор на обстановката, преди да изиска от активът да вземе решение дали да продължат със сглобката с ПП-ДБ. Националната среща на е планувана да се организира във Велико Търново.

Едва след нея Борисов ще разгласи решението си дали ще продължи присъединяване си в ръководството дружно с ПП-ДБ, ще беседва ли с, и Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския за нови правила на работа, или смъква поддръжката си.

Дни по-късно решение в Народното събрание се чака да бъде обсъждан и гласуван вотът на съмнение против държавното управление, импортиран от, " " и " " - вторият, изискат от опозицията за месец.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР