На 11 май Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - една

...
На 11 май Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - една
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" превръщат НДК в къмпинг за концерта си

На 11 май Стефан Вълдобрев и " Обичайните обвинени " - една от най-популярните в последните години с изявите си пред аудитория български банди, събира за първи път феновете си на концерт в зала 1 на НДК.

За да запазят духа на лятното си турне, от групата приготвят една друга сцена, която ще донесе соления морски въздух и наложителното положително въодушевление, оповестяват уредниците - клуб " Строежа ".

" Много се чудехме какво и по какъв начин да създадем и най-логично ни се стори да пренесем чувството за морето на сцената. За задачата ще докараме същински каравани, кемпери, палатки и надяваме се, бар. Защото какъв плаж и какво море без бар ", изяснява Стефан Вълдобрев.

Освен него и " Обичайните обвинени " (в състав Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев и Мирослав Иванов), на сцената ще се качат и необикновени попълнения. " Постоянно ни питаха за посетители на концерта и взехме решение да задоволим това предпочитание. Ще има няколко посетител реализатори с нас, само че ще ги запазим за изненада по време на концерта ", добавя Вълдобрев.

Концертът стартира в 20 ч., а вратите на залата ще са отворени от 18:30 ч. " Има специфичен режим в НДК поради ограниченията за сигурност, по тази причина молим всички да се съобразят и да дойдат в точния момент ", показват уредниците и допълват, че към момента има останали билети, въпреки и малко.

Билетите могат да се купят в мрежата на Eventim.bg. Цените на предварителна продажба варират сред 30 и 40 лева – съгласно другите браншове в залата. Децата до 7-годишна възраст влизат свободно, а тези сред 8-14 година употребяват 30% отстъпка. Задължително е да имат пълновръстен компаньон.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР