На 11 май служители на ГДБОП са неутрализирали 2 паралелно

...
На 11 май служители на ГДБОП са неутрализирали 2 паралелно
Коментари Харесай

ГДБОП разби две наркогрупи в Софийско

На 11 май чиновници на ГДБОП са обезвредили 2 редом настоящи проведени незаконни групи, които са се занимават с произвеждане и разпространяване на опиати. Това сподели на брифинг в Апелативната профилирана прокуратура Даниела Начева, зам.- административен началник на Специализираната прокуратура, представена от организация „ Фокус “.

"Задържани са 6 лица, 3 от които са се занимавали с произвеждане на наркотични субстанции, а останалите 3 с разпространяването. Повдигнати са им обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група. Дейността на едната група е било производството на опиатите, а другата напълно се е занимава с разпространяването “, разясни Даниела Начева.

„ Специфичното е, че количеството на опиата е било съобразявано с потребностите на пазара “, разяснява тя и посочи, че в съботните дни да вземем за пример количествата са били двойни. „ Срещите сред пласьорите са били чести, предавали са се дребни количества наркотично вещество “, разясни прокурорът.

„ Специализираната апелативна прокуратура внесе в Специализираната прокуратура искане за взимане за най-тежката мярка „ задържане под стража “. Лицата са упрекнати в две обособени производства “, уточни Даниела Начева.

Всички арестувани лица към този момент са били осъждани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР