На 11 март (понеделник) на Дондуков“ 2 президентът ще приеме:

...
На 11 март (понеделник) на Дондуков“ 2 президентът ще приеме:
Коментари Харесай

Вижте кога Радев ще проведе консултации с парламентарните групи

На 11 март (понеделник) на „ Дондуков “ 2 президентът ще одобри: от 9:30 ч. представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС; от 11:30 ч. представители на парламентарната група на „ Продължаваме промяната - Демократична България “; от 14:00 ч. представители на парламентарната група на „ Движение за права и свободи “.

На 12 март (вторник) президентът ще се срещне с: представители на парламентарната група на „ Възраждане “ от 9:30 ч.; представители на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ от 11:30 часа; представители на парламентарната група на „ ИТН “ от 14:00 часа.

 

Припомняме, че през вчерашния ден президентът означи, че в границите на днешния ден ще бъде разгласен графикът за съвещания с парламентарните групи преди връчване на мандата за сформиране на държавно управление. Явно пристрастеностите се нажежават и не е ясно дали водачите на партиите от обединението в оставка блъфират, дали играят политически покер, дали си подвигат залозите за идно удължение на взаимното ръководство, дали активизират своите гласоподаватели за нови избори, уточни още президентът.

Очаква се на следващия ден държавното управление в оставка да направи доклад за свършеното през миналите девет месеца.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР