На 11 март, петък, държавният глава Румен Радев ще посети

...
На 11 март, петък, държавният глава Румен Радев ще посети
Коментари Харесай

Държавният глава Румен Радев ще бъде на посещение в Русе

На 11 март, петък, президентът Румен Радев ще посети град Русе.

От 9.00 часа в постройката на общината президентът ще организира работна среща с кмета Пенчо Милков, регионалния шеф Анатоли Станев и представители на способените институции и структури на локално равнище, ангажирани с оказването на поддръжка за сънародниците ни, които търсят избавление в България от военните дейности в Украйна.

От 11.25 часа на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “ Румен Радев ще посети подкрепителния пункт, оголен от БЧК-Русе, в който доброволци, взаимно със чиновници на общината, посрещат и обезпечават помощ и съвещания на влизащите в България бежанци.

В Русе президентът ще посети и общинския спешен център, където се настаняват част от бежанците от спора.

В 16.00 часа в „ Канев Център “ президентът ще взе участие в откриването на Държавното състезание по спортна пукотевица за девойки и момчета от 10 до 14 годишна възраст. Румен Радев ще насочи одобрение към спортистите.

В рамките на визитата си, в постройката на Доходното здание, от 19.00 часа президентът Румен Радев ще участва на откриването на 61-вото издание на Международния фестивал „ Мартенски музикални дни “. Преди началото на концерта, в 18.30 часа, президентът ще прегледа изложбата „ Володя Кенарев – живопис “ във фоайето на постройката и ще беседва с създателя.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР