На 11-годишна възраст тя наследява модна империя, набираща популярност в

...
На 11-годишна възраст тя наследява модна империя, набираща популярност в
Коментари Харесай

Алегра, принцесата на Версаче, минала през ада

На 11-годишна възраст тя наследява фешън империя, набираща известност в целия свят. На същата възраст дребното момиче губи най-скъпия човек в живота си и надали допуска какви дни я чакат. Бъдещето ще ѝ даде голяма власт и популярност, само че и ще я накара да мине през пъкъла, откъдето не всеки има сили да се измъкне.

Това е историята на Алегра Версаче - единствената щерка на Донатела, обичаната племенница на Джани Версаче и негова наследница.

ВИЖТЕ АЛЕГРА В СНИМКИ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Allegra & Zio Gianni...backstage at Fiera Milano 90s #gianniversace #allegraversace #dougo… https://t.co/aM3W3PyVKc pic.twitter.com/o4O4IAiYNZ
— Doug Ordway (@dougordway) 5 март 2017 година
Наричат Алегра принцесата на Джани.

Тя е доста близка със своя вуйчо, който е погубен пред дома си на 15 юли 1997 година Невръстното момиче схваща новината от малкия екран. По това време майка ѝ е в неприятната прегръдка на опиатите и алкохола. Няма общ език с щерка си. Двете са цялостна диаметралност.

От този ден нататък всичко в живота на семейство Версаче се трансформира радикално, а на Алегра, както и на майка ѝ, им предстоят тежки дни.

Кой умъртви Джани Версаче

Вижте по какъв начин изглеждаха топмоделите на Версаче преди 20 година
 Алегра и Донатела Версаче Алегра и Донатела Версаче
След огромната покруса Донатела Версаче става креативен шеф на стилната компания, а по-големият брат Санто Версаче - основен изпълнителен шеф.

През 2004 година, когато Алегра навършва 18 година, тя ства притежателка 50% от компанията, която през днешния ден се прави оценка на 800 млн. $. Такава е била последната воля на Джани. Алегра има последната дума за продажбата и други значими елементи в стилната линия на "Версаче ".

За разлика от майка си и обичаният ѝ вуйчо, Алегра страни от прожекторите и държи в мистериозност персоналния си живот.

Въпреки нежеланието ѝ да бъде в центъра на медийното внимание, светът схваща за пропастта, в която пада невръстното момиче и тежката борба, която е принудена да води.

През 2007 година Донатела Версаче признава, че щерка ѝ е болна от анорексия и страда от изтощителна тревога. Следва лекуване в едни от най-хубавите клиники в Лос Анджелис.

На 59 година: Донатела Версаче шокира с кожа като от восък

Външният тип на Алегра е плашещ - тя е слаба като скелет, само че с огромни цялостни с живот очи, постоянно гримирани в черно.

Днес 31-годишната Алегра е шеф в фамилната фешън къща.

"Рядко можеш да я срещнеш в кабинета ѝ. Щом види свои фотоси или се види по малкия екран, тя губи мозъка си. Казват, че има работа в компанията, само че в реалност тя не прави нищо за "Версаче ", разяснява някогашен чиновник в фамилната фешън къща.

Той я разказва като нежна, несигурна.
 Алегра Версаче Алегра Версаче
От най-добре облеченото малко момиче в Милано (бел. ред. това споделя за щерка си Донатела през 2007 г.) Алегра се трансформира в богата наследница, по-късно в жертва на суровата орис, а през днешния ден с изключение на богата млада дама, тя е Версаче...навсякъде и когато и да е тя носи кръста на семейството и името на своя вуйчо - трансформирал се в легенда в стилния бизнес.

Тази година се навършват 21 години от гибелта на Джани. Донатела Версаче отказала обликът на Алегра да участва в сериала за убийството му. В "Кой умъртви Джани Версаче " Донатела е изиграна от Пенелопе Крус. Райън Мърфи е снимал една сцена с Алегра, само че сестрата на Джани поискала тя да бъде изрязана.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР