На 11.12. (неделя) в 12:00 часа ще проведе благотворителна тренировка

...
На 11.12. (неделя) в 12:00 часа ще проведе благотворителна тренировка
Коментари Харесай

Олимпийските шампионки с ансамбъла с благотворителна тренировка

На 11.12. (неделя) в 12:00 часа ще организира благотворителна подготовка за дребни и огромни в подготвителната зала " Арена Армеец ". Тя ще бъде в поддръжка с самодейността “Българската Коледа ”, която е под патронажа на президента на Република България - Румен Радев.

" Винаги се включваме в такива хубави начинания, знаем какъв брой значимо е да се оказва помощ. Знаем, че нeщо мъничко от всеки един от нас, може даде доста на един човек, или дете в потребност ", споделиха особено за нашата страница олимпийските шампионки Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова.

" Свързаха се с нас от " Българската Коледа " и желаеха да създадем видео, с което да се призовем хората да поддържат идеята. Но ние знаем, че образец се дава не с думи, а с дейности, по тази причина взехме решение да организираме тази благотворителна подготовка, тъкмо преди майсторския ни клас в Сингапур. Решихме още един път да зарадваме българските деца, като проведем една подготовка дружно с тях и дружно помогнем на децата, които имат потребност ", допълват " първите ".

" Целта на тренировката е по едно и също време предавайки опит, познания и мотивация на децата, които упражняват художествена гимнастика и мечтаят да се допрян до нас, да помогнем на идеята " Българската Коледа ".

" Планираме още сходни тренировки в бъдеще, сигурно ще продължим да поддържаме доста дела и ще оказваме помощ, с каквото можем, отворени сме да помогнем на всеки ", приключват Диамантите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР