На 11.11.2023 г. е образувано досъдебно производство за престъпление по

...
На 11.11.2023 г. е образувано досъдебно производство за престъпление по
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура - Ловеч ръководи разследване на тежко пътнотранспортно произшествие с трима загинали и двама пострадали

На 11.11.2023 година е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343, алинея 3 във вр. с член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс под управлението на Окръжна прокуратура-Ловеч във връзка тежко пътнотранспортно произшествие.

Около 15,45 ч. на път II-35 (Ловеч-Плевен), при 31 км., при мокра и хлъзгава пътна настилка, лидерът на лек автомобил „ Хонда " (на 22 г.), движещ се в посока гр. Ловеч, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се удря в движещия се в посока гр. Плевен автомобил „ Фолксваген ", ръководен от 50-годишен лидер.

В резултат на произшествието са умряли лидерът на лекия автомобил „ Хонда " и двама пасажери в него - на 24 година и на 59 година Четвъртият пасажер е откаран в тежко положение в болница в гр. Плевен. Водачът на „ Фолксвагена " е прегледан в болничното заведение в гр. Ловеч и освободен, като му е взета кръвна проба за приложимост на алкохол и опиати, чиито резултати се чакат.

Извършен е оглед на местопрестъпление и следва осъществяването на всички нужни дейности по следствието за изясняване на аргументите и събитията, довели до случая.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР