На 106-ия ден на антиправителствения протест се присъединиха и студенти

...
На 106-ия ден на антиправителствения протест се присъединиха и студенти
Коментари Харесай

Ден 106: Студентите се включиха в антиправителствения протест

На 106-ия ден на антиправителствения митинг се причислиха и студенти от Софийския университет, УНСС, УАСГ и Техническия университет.

Най-напред към 19 часа пред постройката на Алма Матер те издигнаха български флагове и транспарант с надпис " Оставка”. След това блокираха придвижването пред Софийския университет, при което се стигна до напрежение с някои от водачите, които желаеха да преминат през кръстовището.

После студентите блокираха придвижването по бул. " Цар Освободител “ и минаха в шествие до триъгълника на властта сред Министерски съвет, Президентството и някогашния Партиен дом, където се причислиха към обичайния митинг с искане за оставка на държавното управление на Бойко Борисов и на основния прокурор и за почтени избори.

След това мнозина от студентите получиха микрофона и на спонтанната сцена обясниха претекстовете си да се включат в митингите.

По-късно вечерта протестиращите се насочиха на обичайното си шествие. Малко след 21:00 ч. те поеха по " Раковска ", където блокираха придвижването и замеряха с яйца постройката на Министерството на финансите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР