На 100 –ия ден, откакто съм кмет на Пловдив приехме

...
На 100 –ия ден, откакто съм кмет на Пловдив приехме
Коментари Харесай

Костадин Димитров: Започваме проектите за развитието на Пловдив, но първо довършваме заварените

„ На 100 –ия ден, откогато съм кмет на Пловдив приехме бюджета.  Беше дълга, само че спокойна сесия. Разговорите, които бяха извършени с всички групи, обособените срещи с общинските съветници дадоха резултат, като това  даде опция да неполитизираме тематиката за бюджета ”, съобщи кметът Костадин Димитров след приемането на бюджета. По думите му този бюджет е политика на довършването на започнатите в предишния мандат планове, а в това време дава главните за визията му за развиването на града в мандата.
Прочетете още
Бюджетът на града бе признат от 31 общински съветници, а 19 гласоподаваха срещу. Тази година ще се харчат 684 млн. лв., само че в него съвсем няма нови обекти.

„ Благодаря на съветниците, които поддържаха бюджета. Искам обаче да уверя, че предложенията на тези, които не го поддържаха, ще намерят отражение след 6-ияи месец при актуализацията ”, съобщи градоначалникът.  

Относно  изчезналата част в екипа му – зам.-кметът по превоз, Димитров съобщи, че се оглеждат доста имена, като е значимо неговото развиване. От една страна – дълготрайната тактика за развиването на сдружението „ Екобус ”, а късата писа превозвачите да извършват своите написания на най-малко 90%.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР