На 10 юни Теленор България ще стартира 5G мрежа за

...
На 10 юни Теленор България ще стартира 5G мрежа за
Коментари Харесай

Теленор стартира своя 5G мрежа на 10 юни, с фокус върху покритие и качество на клиентското изживяване

На 10 юни Теленор България ще започва 5G мрежа за всички свои клиенти. Водещият мобилен оператор анонсира и проектите си за развиване и разрастване на новото потомство технология в своята телекомуникационна мрежа. 
На медийно събитие през днешния ден, за четвърти следващ път, на Теленор беше връчен Best in Test документ за качество на мрежата от umlaut - водещата интернационална компания за премерване на качеството на мобилни мрежи и определяща златния стандарт в бранша.  
 Двойни мегабайти дава Теленор с проекти Интернет Двойни мегабайти дава Теленор с проекти Интернет
Теленор предлага двойни мегабайти с планове Интернет. Предложението, което е в действие до 30 април, важи при подписване на двугодишен...
„ Поздравления за Telenor за най-хубавото потребителско преживяване, най-хубавата скорост на събаряне и времезакъснение в България. Непрекъснатото усъвършенстване на мрежата на Теленор от март 2020 година до април 2021 година усили резултата на компанията с близо 50 точки съгласно нашата методология за оценка на качество на мрежите. Това е удивително достижение, изключително в актуалните предизвикателни Коронавирус времена “, разяснява Хакан Екмен, основен изпълнителен шеф Телекомуникации в umlaut, който, по време на събитие за медиите, посредством виртуална връзка, връчи документа Best in Test на основния изпълнителен шеф на Теленор Джейсън Кинг.

„ Четвъртият следващ документ Best in Test от umlaut e още едно доказателство за последователността ни в напъните ни за развиване на нашата мрежа. Теленор влага и разви своята мобилна телекомуникационна мрежа, без да прави взаимни отстъпки с качеството, представянето, надеждността и сигурността, които осигуряваме за нашите клиенти. Като компания, насочена напълно към клиентите си, водещ ангажимент за нас е да стартираме нашата 5G съгласуваност допустимо най-бързо, разяснява основният изпълнителен шеф на Теленор Джейсън Кинг.
Официалният търговски старт на 5G мрежата е на 10 юни. До лятото мрежата ще покрива огромните градове и главните морски курорти, като компанията ще продължи да уголемява 5G покритието, добавяйки нови местоположения.  Целта на телекома е  до средата на 2022 година да се утвърди като водач във връзка с покритие на 5G мрежата и качество на потребителско преживяване. 
 Само онлайн от Теленор: SAMSUNG Galaxy A12 128GB Dual с 30% отстъпка Само онлайн от Теленор: SAMSUNG Galaxy A12 128GB Dual с 30% отстъпка
Теленор ще предложи на своите клиенти специфична онлайн оферта при покупка на   SAMSUNG Galaxy A12 128GB Dual. В седмиците от...
Плановете на Теленор за развиване на 5G мрежата са фокусирани върху най-важния „ актив “ на компанията – клиентите и техните потребности от модерни телекомуникационни услуги. Целта на Теленор е да започва своята 5G мрежа с изцяло построена еко система от всички наложителни детайли, с цел да обезпечи на своите клиенти първокласно 5G преживяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР