На 10 юни Теленор България ще стартира 5G мрежа за

...
На 10 юни Теленор България ще стартира 5G мрежа за
Коментари Харесай

Теленор стартира своя 5G мрежа на 10 юни за всички свои клиенти

На 10 юни Теленор България ще започва 5G мрежа за всички свои клиенти. Водещият мобилен оператор анонсира и проектите си за развиване и разрастване на новото потомство технология в своята телекомуникационна мрежа.

На медийно събитие през днешния ден, за четвърти следващ път, на Теленор беше връчен Best in Test документ за качество на мрежата от umlaut – водещата интернационална компания за премерване на качеството на мобилни мрежи и определяща златния стандарт в бранша.

„ Поздравления за Telenor за най-хубавото потребителско преживяване, най-хубавата скорост на събаряне и времезакъснение в България. Непрекъснатото усъвършенстване на мрежата на Теленор от март 2020 година до април 2021 година усили резултата на компанията с близо 50 точки съгласно нашата методология за оценка на качество на мрежите. Това е удивително достижение, изключително в актуалните предизвикателни Коронавирус времена “, разяснява Хакан Екмен, основен изпълнителен шеф Телекомуникации в umlaut, който, по време на събитие за медиите, посредством виртуална връзка, връчи документа Best in Test на основния изпълнителен шеф на Теленор Джейсън Кинг.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР