На 10 януари освен Камелия и друга популярна поп-фолк изпълнителка

...
На 10 януари освен Камелия и друга популярна поп-фолк изпълнителка
Коментари Харесай

Сузанита вече е пълнолетна - за това парти щеше цяла България да чете, но....

На 10 януари с изключение на Камелия и друга известна поп-фолк изпълнителка чества своя рожден ден. И при другата рожденичка този рожден ден бе специфичен. Тя обаче не означи празник, а пълноправие. Става въпрос за Сузанита, която към този момент е на 18 година

Виж още: Развръзката пристигна: Петканови остават дружно, мечтаят за още деца, само че Алекс въпреки всичко купува апартамент 

Сузанита сигурно не си е представяла, че по този начин ще посрещне празника си - без шумно празненство, без ваучър до зори и голяма компания, само че това е действителността и през 2021 година Певицата посрещна рождения си ден в Пампорово, като разгласява провокативна фотография - типично в неин жанр. 

Виж още: Нова звездна двойка: Демет Йоздемир измъкна гаджето на другарка, актрисата си хвана артист

" За страдание ситуацията не разрешава огромни щури празненства, другояче знаете, че цяла България щеше да чете на следващия ден заран какво се е случило. Ще оставим щурото празненство за следващата година ", написа тя в Instagram. " И какво да кажа повече... към този момент в действителност няма какво да ме спре хаха 2021 ще бъде страхотна година за всички нас!! Вярвам в това ", добавя към този момент пълнолетната Сузанита.

Виж още: Какво се случва с Данна? Младата певица с фрапантна загуба на килограми

От останалите фрагменти от деня се вижда, че Сузанита се е насладила на СПА екстрите, които предлага хотелът, в който е отседнала. С кого е тя там, по този начин и не излиза наяве, само че напоследък от story-тата ѝ виждаме, че към нея има нов мъж, тъй че бихме заподозрели, че е отишла на отмора в планината с новия си сътрудник. 

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР